Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

L for lovløs - Sue Grafton - E-bog

Bag om L for lovløs

Kinseys får hårdt brug for sine evner. Hun møder sine overmænd udi snyderiets ædle kunst, da hun stifter bekendtskab med et par svindlere af international klasse - en slags moderne Bonnie & Clyde, som bogstaveligt talt tager hende på hendes livs vildspor tværs over det halve kontinent. En tur der efterlader hende med en dundrende hovedpine og en tom bankkonto. "L for lovløs": Kald det for Kinsey Millhone i dårligt selskab. Kald det et mysterium uden et mord, en skattejagt uden et kort eller en krimi med virkelig blandede motiver. Kinsey er tilbage og giver den som den slemme pige med den hurtige kommentar. Og hun stikker sin næse i alles beskidte vasketøj. Dette er Kinsey Millhones tolvte udflugt ind i kriminalitetens alfabet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771285970
  • Udgivet:
  • 11. November 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af L for lovløs

Kinseys får hårdt brug for sine evner. Hun møder sine overmænd udi snyderiets ædle kunst, da hun stifter bekendtskab med et par svindlere af international klasse - en slags moderne Bonnie & Clyde, som bogstaveligt talt tager hende på hendes livs vildspor tværs over det halve kontinent. En tur der efterlader hende med en dundrende hovedpine og en tom bankkonto.

"L for lovløs": Kald det for Kinsey Millhone i dårligt selskab. Kald det et mysterium uden et mord, en skattejagt uden et kort eller en krimi med virkelig blandede motiver. Kinsey er tilbage og giver den som den slemme pige med den hurtige kommentar. Og hun stikker sin næse i alles beskidte vasketøj.

Dette er Kinsey Millhones tolvte udflugt ind i kriminalitetens alfabet.

Brugerbedømmelser af L for lovløsFind lignende bøger
Bogen L for lovløs findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.