Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lad os drømme - Vejen til en bedre fremtid - Pave Frans - E-bog

Bag om Lad os drømme - Vejen til en bedre fremtid

Under coronakrisen var pave Frans vidne til, hvordan grusomheden og uligheden i vores samfund blev tydeligere end nogensinde før. Hos utallige mennesker så han imidlertid også modstandskraft, generøsitet og kreativitet, som alle er egenskaber, der kan være med til at redde vores samfund, vores økonomi og vores planet. Pave Frans reflekterer indledningsvis over, hvad vi kan lære af kriser – både de personlige og de verdensopspændende – og konkluderer, at de giver os en unik mulighed for at skabe forandring, hvis vi tør. Dernæst leverer han en skånselsløs kritik af de systemer og ideologier, der har skabt den nuværende krise, herunder den globale økonomis profitgrådighed og ligegyldighed over for mennesker og miljø. Han minder os om, at den kristnes første pligt er at tjene andre, særligt de fattige og marginaliserede, som Jesus gjorde. Endelig præsenterer han en handlingsplan til, hvordan vi kan opbygge en bedre verden ved at sætte fokus på de fattige og på vores planet. Lad os drømme er en opfordring til at handle. Med denne bog og med et åbent sind kan vi sammen ændre verden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775751716
  • Udgivet:
  • 18. September 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Lad os drømme - Vejen til en bedre fremtid

Under coronakrisen var pave Frans vidne til, hvordan grusomheden og uligheden i vores samfund blev tydeligere end nogensinde før. Hos utallige mennesker så han imidlertid også modstandskraft, generøsitet og kreativitet, som alle er egenskaber, der kan være med til at redde vores samfund, vores økonomi og vores planet.

Pave Frans reflekterer indledningsvis over, hvad vi kan lære af kriser – både de personlige og de verdensopspændende – og konkluderer, at de giver os en unik mulighed for at skabe forandring, hvis vi tør.

Dernæst leverer han en skånselsløs kritik af de systemer og ideologier, der har skabt den nuværende krise, herunder den globale økonomis profitgrådighed og ligegyldighed over for mennesker og miljø. Han minder os om, at den kristnes første pligt er at tjene andre, særligt de fattige og marginaliserede, som Jesus gjorde.

Endelig præsenterer han en handlingsplan til, hvordan vi kan opbygge en bedre verden ved at sætte fokus på de fattige og på vores planet.

Lad os drømme er en opfordring til at handle. Med denne bog og med et åbent sind kan vi sammen ændre verden.

Brugerbedømmelser af Lad os drømme - Vejen til en bedre fremtidFind lignende bøger
Bogen Lad os drømme - Vejen til en bedre fremtid findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.