Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro - Kirstine Stenvad - E-bog

Bag om LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro

Går livet nogle gange lidt for stærkt? Kender du din krops signaler og sprog? LEV RESTORATIVT hjælper dig med at blive bevidst om, hvad der sker inde i dig og giver dig redskaber til at skabe ro og overskud i din hverdag. Med Restorativ Yoga kan du reducere og forebygge stress, finde balancen i en verden med mange indtryk, slippe spændinger og meget mere. I bogens 7 kapitler bliver du sat ind i, hvad Restorativ Yoga er og kan, og det er DIG, der er udgangspunktet. Denne bog er fuld af konkrete redskaber og inspiration til at leve et restorativt liv. Den handler om Restorativ Yoga og er krydret med anekdoter, sagn, fakta, yogastillinger, opskrifter og lydfiler. Bliv klogere på dig selv, lær at stoppe op og tage de livsvigtige pauser, så du bliver den bedste version af dig selv – og bevidst om din måde at være i verden på.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797307304
  • Udgivet:
  • 6. Februar 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro

Går livet nogle gange lidt for stærkt?

Kender du din krops signaler og sprog?

LEV RESTORATIVT hjælper dig med at blive bevidst om, hvad der sker inde i dig og giver dig redskaber til at skabe ro og overskud i din hverdag.

Med Restorativ Yoga kan du reducere og forebygge stress, finde balancen i en verden med mange indtryk, slippe spændinger og meget mere.

I bogens 7 kapitler bliver du sat ind i, hvad Restorativ Yoga er og kan, og det er DIG, der er udgangspunktet. Denne bog er fuld af konkrete redskaber og inspiration til at leve et restorativt liv. Den handler om Restorativ Yoga og er krydret med anekdoter, sagn, fakta, yogastillinger, opskrifter og lydfiler.

Bliv klogere på dig selv, lær at stoppe op og tage de livsvigtige pauser, så du bliver den bedste version af dig selv – og bevidst om din måde at være i verden på.

Brugerbedømmelser af LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og roFind lignende bøger
Bogen LEV RESTORATIVT med yoga, pauser og ro findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.