Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Lola og naboens søn - Stephanie Perkins - Lydbog

Bag om Lola og naboens søn

Lola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed? "Lola og naboens søn" er en hjertevarm historie om at blive voksen og finde sig selv. Det er en selvstændig fortsættelse af "Anna og det franske kys" og byder på et gensyn med de elskede karakterer Anna og Étienne. "Fyrene i Stephanie Perkins’ bøger er helt vidunderlige. Det er pigerne også – men fyrene er det ISÆR." – RAINBOW ROWELL, forfatter til Eleanor & Park "Vildt underfundig. Vildt sjov. Meget romantisk. Du burde date den her bog." – MAUREEN JOHNSON, medforfatter til "Let it Snow" om "Anna og det franske kys"

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711474815
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 14. August 2015
 • Oplæser:
 • Sara Hamdrup
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK NOVEMBER

Anmeldelser af Lola og naboens søn

  Beskrivelse af Lola og naboens søn

  Lola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed? "Lola og naboens søn" er en hjertevarm historie om at blive voksen og finde sig selv. Det er en selvstændig fortsættelse af "Anna og det franske kys" og byder på et gensyn med de elskede karakterer Anna og Étienne. "Fyrene i Stephanie Perkins’ bøger er helt vidunderlige. Det er pigerne også – men fyrene er det ISÆR." – RAINBOW ROWELL, forfatter til Eleanor & Park "Vildt underfundig. Vildt sjov. Meget romantisk. Du burde date den her bog." – MAUREEN JOHNSON, medforfatter til "Let it Snow" om "Anna og det franske kys" Stephanie Perkins er en international bestsellerforfatter og har altid arbejdet med bøger – først som boghandler, så som bibliotekar og nu som forfatter.

  Forlagets beskrivelse af Lola og naboens søn

  Lola har et næsten perfekt liv. Hun bor i San Francisco sammen med sine to fædre, hendes kæreste er rockmusiker, og hun er en spirende modedesigner.

  Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger Calliope og Cricket tilbage til nabolaget i huset ved siden af Lola, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket Bell er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Men kan en fyr fra Lolas fortid vise sig at være hendes store kærlighed?

  "Lola og naboens søn" er en hjertevarm historie om at blive voksen og finde sig selv. Det er en selvstændig fortsættelse af "Anna og det franske kys" og byder på et gensyn med de elskede karakterer Anna og Étienne.

  "Fyrene i Stephanie Perkins’ bøger er helt vidunderlige.
  Det er pigerne også – men fyrene er det ISÆR."
  – RAINBOW ROWELL, forfatter til Eleanor & Park

  "Vildt underfundig. Vildt sjov. Meget romantisk. Du burde date den her bog."
  – MAUREEN JOHNSON, medforfatter til "Let it Snow" om "Anna og det franske kys"

  Stephanie Perkins er en international bestsellerforfatter og har altid arbejdet med bøger – først som boghandler, så som bibliotekar og nu som forfatter.

  Brugerbedømmelser af Lola og naboens søn  Find lignende bøger
  Bogen Lola og naboens søn findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.