Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Anna og det franske kys - Stephanie Perkins - E-bog

Bag om Anna og det franske kys

Anna bor i Atlanta sammen med sine forældre og hun ser frem til sit sidste år på byens high school. Hun har et godt fritidsjob, en loyal bedste ven og en spirende forelskelse, som hun håber vil udvikle sig til mere. Derfor bliver hun også mindre end begejstret da hendes far beslutter at sende hende på kostskole i Paris. Men misfornøjelsen varer kun lige indtil Anna møder den unge og fuldkommen uimodståelige franskmand Etienne St. Clair. Det eneste problem er, at han allerede er taget. Mon et helt skoleår med romantiske længsler vil føre til det, som Anna har ventet så længe på? Stephanie Perkins er forfatteren bag New York Times' bestsellertrilogi "Anna og det franske kys", "Lola og naboens søn" og "Isla og jagten på lykke". Hun har altid arbejdet med bøger, først som boghandler, siden som bibliotekar og nu som forfatter. Stephanie bor i bjergene i North Carolina sammen med sin mand.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711455050
 • Udgivet:
 • 10. April 2015
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Anna og det franske kys

  Beskrivelse af Anna og det franske kys

  Anna bor i Atlanta sammen med sine forældre og hun ser frem til sit sidste år på byens high school. Hun har et godt fritidsjob, en loyal bedste ven og en spirende forelskelse, som hun håber vil udvikle sig til mere. Derfor bliver hun også mindre end begejstret da hendes far beslutter at sende hende på kostskole i Paris. Men misfornøjelsen varer kun lige indtil Anna møder den unge og fuldkommen uimodståelige franskmand Etienne St. Clair. Det eneste problem er, at han allerede er taget. Mon et helt skoleår med romantiske længsler vil føre til det, som Anna har ventet så længe på?

  Stephanie Perkins er forfatteren bag New York Times' bestsellertrilogi "Anna og det franske kys", "Lola og naboens søn" og "Isla og jagten på lykke". Hun har altid arbejdet med bøger, først som boghandler, siden som bibliotekar og nu som forfatter. Stephanie bor i bjergene i North Carolina sammen med sin mand.

  Brugerbedømmelser af Anna og det franske kys

  • Isabella F. 25. December 2020

   Fantastisk bog! Nok en af de bedste jeg har læst<3


  Find lignende bøger
  Bogen Anna og det franske kys findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.