Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Low carb lækkerier - Tatjana Albinus - Bog

- Boost din sundhed og få stabilt blodsukker med 90 lækre opskrifter på desserter og bagværk - uden mel og sukker

Bag om Low carb lækkerier

LOW CARB LÆKKERIER er en kogebog fyldt med opskrifter på lækkerier uden mel og sukker. Opskrifterne er relevante for diabetikere, glutenallergikere, personer med opmærksomhedsforstyrrelser, så som ADHD, samt alle der bare ønsker en sundere livsstil og en kost med færre hurtige kulhydrater. Bogen byder også på masser af tips til en sundere hverdag og er krydret med personlige anekdoter. Om forfatteren: Tatjana Albinus er født i 1975 og uddannet ernæringsøkonom med speciale i human ernæring og LCHF. Desuden er hun lærer, aerobic- og zumbainstruktør og uddannet BioSignature Coach hos Charles Poliquin, USA. Hun er skribent og madblogger og tilbyder kost- og livsstilsvejledning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792920973
  • Indbinding:
  • Spiralryg
  • Sideantal:
  • 141
  • Udgivet:
  • 3. December 2012
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 172x225x19 mm.
  • Vægt:
  • 463 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 19. Juni 2024

Beskrivelse af Low carb lækkerier

LOW CARB LÆKKERIER er en kogebog fyldt med opskrifter på lækkerier uden mel og sukker.
Opskrifterne er relevante for diabetikere, glutenallergikere, personer med opmærksomhedsforstyrrelser, så som ADHD, samt alle der bare ønsker en sundere livsstil og en kost med færre hurtige kulhydrater.
Bogen byder også på masser af tips til en sundere hverdag og er krydret med personlige anekdoter.

Om forfatteren:
Tatjana Albinus er født i 1975 og uddannet ernæringsøkonom med speciale i human ernæring og LCHF. Desuden er hun lærer, aerobic- og zumbainstruktør og uddannet BioSignature Coach hos Charles Poliquin, USA.
Hun er skribent og madblogger og tilbyder kost- og livsstilsvejledning.

Brugerbedømmelser af Low carb lækkerier



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.