Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Sund mad og helsekost

Her finder du spændende bøger om Sund mad og helsekost. Nedenfor er et flot udvalg af over 265 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (265)
  • (92)
  • (5)
Format
  • (86)
  • (86)
  • (67)
  • (59)
  • (49)
  • (6)
  • (6)
  • (5)
Sprog
  • (260)
  • (5)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (38)
  • (52)
  • (54)
  • (56)
  • (57)
Serie
  • (4)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Tag
  • (48)
  • (44)
  • (25)
  • (23)
  • (20)
  • (18)
  • (17)
  • (14)
  • (9)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    145,00 - 197,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • af Jane Faerber
    145,00 - 167,00 kr.

    Jane Faerber – bedre kendt som Madbanditten – er kvinden bag denne længe ventede KETO-bog. KETO er en hastigt stigende trend blandt kostbevidste mennesker både herhjemme og i udlandet. Det særlige ved KETO-metoden er, at den optimerer fedtforbrændingen og regulerer hormoner, blodsukker og appetit. I borgen tilbyder Jane Faerber håndgribelige råd til, hvordan KETO fungerer i praksis,  solid baggrundsviden om KETO og om kaloriers rolle i vægttab. Bogen er også krydret med strategier til sportsudøveren og den ernæringsinteresserede, og der er hjælp at finde til portionsstørrelser, fordeling af kulhydrat, protein og fedt. Den består af hele 80 ernæringsberegnede opskrifter – naturligvis med få kulhydrater, og den italesætter de hyppigste faldgruber i KETO for at gøre det nemt at lykkes med kuren i dagligdagen.

  • af Jane Faerber
    145,00 - 167,00 kr.

    Mange har haft succes med at leve sundere og tabe sig efter Jane Faerbers første og meget populære bog om KETO. Nu er hun tilbage med en ny bog om emnet. I Janes ’Keto på 4 uger’ bliver du introduceret til en overskuelig 4-ugers kostplan til vægttab. 4-ugers planen kommer med konkrete forslag til alle dagens måltider, hvor du bliver mødt af bogens 80 nye sunde og lækre opskrifter. KETO er en kost, der har til formål at få kroppen til at omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jane guider dig her med velunderbyggede retningslinjer og konkrete råd og tips til et slankere liv – uden du nødvendigvis behøver at tælle dine kulhydrater og kalorier. Hvis du leder efter de bedste tips og tricks til at se en positiv fremgang på vægten og leve et sundere liv, så er ’Keto på 4 uger’ den perfekte bog til dig. Du får super lækre opskrifter, som du kan benytte i din kostplan, samt et overblik over hvad og hvor meget man skal spise og hvilke madvarer man helst bør undgå. Du får vigtigst af alt en nem vej til en fedtforbrændende krop, som de færreste sikkert har prøvet før. Det er denne ’sidegevinst’ ved KETO, der danner grundlag for et vedvarende vægttab. 

  • - 100 opskrifter til hele familien
    af Michelle Kristensen
    145,00 - 179,00 kr.

    Hvad skal vi spise i aften? Aftensmaden til hverdag er den store udfordring for mange, der vil leve sundt. De fleste af os har travlt og er trætte, når vi kommer hjem og skal til at lave mad, og derfor kommer vi let til at springe over, hvor gærdet er lavest. Og så ender vi alt for tit med fastfood eller noget mindre sundt fra fryseren. Derfor har Michelle Kristensen lavet en bog med 100 opskrifter på aftensmad, der smager forrygende, og som kan laves i en fart. Her er sunde udgaver af danskernes yndlingsmad – fra gryderetter og ovnretter til pizza og sandwich. Man behøver nemlig ikke at spise ensformigt og kedeligt, fordi man gerne vil leve sundt. Alle opskrifter i bogen følger MK principperne, som sikrer en god mæthed og et stabilt blodsukker.

  • af Anne Hjernøe
    112,00 - 150,00 kr.

    Slut med mellemmåltider! En spændende inspiration og motivations bog, til at få tips og tricks til at blive stærkere med gode træningsprogrammer, hvor du her også nok skal blive mæt, med en 14-dages kostplan, og alle de mange lækre og sunde opskrifter. Bare roligt, det hele er lettere end du tror. Anne Hjernøe troede, hun kunne gå og tabe sig over 20 kilo i fred og ro. Men efter deltagelse i et tv-program fik hun så meget opmærksomhed fra andre personer, der ønskede at få at vide, hvordan hun havde gjort, og om hun ville dele sine gode råd. Dette blev den væsentlige årsag til, at Anne valgte at skrive denne fantastiske bog. Der er så mange mennesker, som går og rundt og ikke føler sig tilpas med sin krop. Mennesker som ønsker at finde det lille trick i hverdagen, der kan få dem til at smide de overskydende kilo, uden det skal blive for hårdt, og uden det skal påvirke deres daglige vaner. Men findes dette trick virkelig, eller det bare hårdt arbejde? Ja til begge dele. I bogen kommer du helt tæt på Anne Hjernøe, og hvad der viste sig at være tricket for hende og det, der accelereret hendes vægttabsforløb. Du får et indblik i hvad der skete og hvordan det gik. En historie, der bl.a. indeholder en forståelse af, at mellemmåltider er en af de store syndere. Anne har tabt sig over 20 kilo på et år, men hendes primære fokus har ikke blot været at få kiloene ned på vægten. Hun ønskede en krop, der er så sund og stærk, at den kan holde skavankerne fra døren og holde i mange år fremover. Selvom undskyldninger som travlhed, småskavanker, overgangsalder og bare generel manglende motivation spænder ben i det daglige, motiverer hun dig til selv at tage skridtet og viser, at det måske slet ikke behøver at være så svært.

  • - Medicinfri og ti kilo lettere
    af Anders Bach
    116,95 - 172,95 kr.

    En personlig fortælling om at spise sig mæt og tabe sig samtidig. Bogen er for dig, som gerne vil opretholde en sund livsstil og måske smide nogle overflødige kilo. Læs om hvordan du undgår diabetes 2 og unødvendig medicin. Den rummer forklaringen på hvorfor diabetes- og fedmeepide-mien opstod og blev til den verdensomspændende udfordring den er i dag. Anders Bach har oplevet det på egen krop. Det tog ham fire dage at lægge om og kiloene raslede af. Han blev rask, sund og fri af diabetes 2 og medicin på få uger. Bogen indeholder klare budskaber fra en håndfuld førende læger om, hvad der har størst betydning for dit helbred, når du vil passe på din krop. Eksperterne er enige: Vægttab og kost med færre kulhydrater er den bedste og enkleste vej til at holde sig sund og rask i mange år. Bogen er til helt almindelige danskere – skrevet i et hverdagssprog uden lægefaglige udtryk. Bogen giver også et indblik i medicinalindustriens rolle i sundhedsvæsenet. Lær at spise naturlige, nærende fødevarer, som kan nedsætte eller udelukke behovet for medicin på livstid. Forord: Læge og forfatter Arne Astrup

  • - Spis dig sund og stærk - helt enkelt
    af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
    202,00 kr.

    Den ultimative lynguide til anti-inflammatorisk kost - enklere end nogensinde.Få maksimal sundhed ud af en minimal indsats med denne bog, der gør anti-inflammatorisk kost tilgængelig for alle med en effektiv 4-ugers kickstart.Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis man vil give sin krop ekstra styrke til at tage kampen op mod alt fra gigt og hjerte-kar-sygdomme, eksem og overbelastningsskader til truende virus og bakterier. Interessen for at gøre kroppen maksimalt sund og robust med mad har vokset sig stærk gennem de seneste år, og coronakrisen har i den grad forstærket den.Ordet 'anti-inflammatorisk' kan godt klinge lidt nørdet, men heldigvis behøver det absolut ikke at være raketvidenskab at forebygge en lang række livsstilssygdomme på én gang ved hjælp af helt almindelig mad, siger forfatterne Martin Kreutzner og Simon Weisdorf. De var også makkerparret bag bestselleren Velsmurt og hører til sværvægterne blandt de anti-inflammatoriske formidelere og rådgivere.I deres nye bog har de haft som ambition at skrælle alt det svære ved metoden væk og gøre det helt ukompliceret at spise anti-inflammatorisk i en travl hverdag – både for folk, der har haft svært ved at holde sig selv til ilden, og for dem, der ikke har prøvet det før.Forfatterparret ved nemlig fra deres daglige kontakt med titusindvis af læsere, følgere og klienter, at alt for indviklede og krævende regler ikke holder i længden.Anti-infl ammatorisk topform på 4 uger er bygget op over fire uger, der trin for trin styrker læserens sundhed med masser af konkrete værktøjer: Nemme opskrift er til alle måltider Komplette indkøbslister med mad, der kan fås i almindelige supermarkeder Overskuelige madplaner uden madspild

  • af Anne Hjernøe
    132,00 - 156,00 kr.

    Den nye bog er en opfølgning på sin tidligere bestseller ‘Stærk, let og mæt’. En ny bog spækket med endnu flere kalorielette opskrifter samt tips og tricks til at tabe sig - men også holde vægten. Ligevægt handler om at man indtager den rette og sunde mad, så kroppen kan blive stærkere og lettere. Ligevægt handler også om at få smidt de ekstra kilo på kroppen, men også at stille nogen krav til sig selv, så man føler sig sund og tilfreds med sit krop. Man bliver belært med en masse gode råd og hendes erfaringer, for hvordan man bagefter fastholder vægttabet. Man får et indblik i, hvordan Anne har formået at undgå, at de 20 kilo hun før har tabt sig, sniger sig tilbage på kroppen igen. Hun deler desuden også læsernes erfaringer. Igennem det seneste år, har Anne modtaget et hav af positive reaktioner fra sin tidligere bestseller fra især de mennesker, hvor de har lykkedes med at knække koden til vægttab. Hun har desuden modtaget andre reaktioner fra de mennesker som enten tøver, ikke har motivationen eller dem som er bange for at skuffe sig selv. De mange henvendelser er baggrunden for den nye bog, hvor hun går i dybden med den livsstilsændring, som er så udslagsgivende for at komme i mål med et sundere, stærkere og slankere liv. Man får ikke kun et indblik i hvornår og hvad man skal spise, men også omkring kredsløbs/pulstræning som kan mærkes på både vægten, styrken i kroppen og konditionen. Bogens 63 nye velsmagende opskrifter er kalorieberegnet og hver især indeholder 500 kalorier. Man kan derfor bytte rundt på måltiderne, som man har lyst til. Alle måltiderne er fulde af smag og energi, så du ikke længere behøver at gå sulten i seng. Det har aldrig været lettere at spise sig mæt og stærk, når man har læst de mange gode råd fra Anne Hjernøe. 

  • - 100 af Michelles bedste opskrifter
    af Michelle Kristensen
    171,00 - 183,00 kr.

    Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks. Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem. MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet. Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Og ingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne op for, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget.

  • - for begyndere
    af Nana Dalby
    118,95 kr.

    Her får du 100 nemme opskrifter, der gør det nemt at følge keto-principper i en travl hverdag. Maden minder om klassiske hverdagsretter, indeholder få ingredienser og kan laves på kort tid.Her er både forslag til morgenmad, frokost, aftensmad og snacks. Bogens opskrifter er ernæringsberegnet og med tidsangivelser.

  • af Louisa Lorang
    174,95 - 198,95 kr.

    Kogebogen til dig, der gerne vil spise mere grønt. Her får du opskrifter på grønne måltider, der er hverdagsvenlige, og som kan laves på 30 minutter. Her er både vegetariske og veganske opskrifter, og alt lige fra pizza og vege-bolo til skønne, fyldige salater. Louisa Lorang er kendt fra Go? Morgen Danmark, Maddysten og har sit eget online-magasin Lorang & co.

  • af Jerk W. Langer & Jens Linnet
    145,00 - 152,00 kr.

    Mere end en million voksne danskere har forhøjet blodtryk og dermed øget risiko for blodprop og hjerneblødning. Nu viser forskningen, at en særlig måde at spise på kan være nøglen til at sænke trykket. Resultaterne kan måles allerede efter to uger. Den nye bog, skrevet af to danske læger, gør det let og overskueligt at spise sig til et sundere blodtryk i lækker mad til alle dagens måltider. Hvad har rødbeder, spinat, rucolasalat, laks og rugbrød til fælles? De kan på forskellig vis lægge en dæmper på blodtrykket. Og det er de ikke alene om. Der findes et væld af skønne madvarer at vælge mellem, hvis man vil spise sig til et sundere blodtryk, men kunsten er at kombinere dem rigtigt. Det dokumenterer de senere års forskning i sammenhængen mellem mad og blodtryk. Men hvordan skal man helt præcis spise, hvis man vil opnå den størst tænkelige gevinst for sit blodtryk uden at føle, at man går glip af bordets glæder eller spilder alt for meget tid på at lave specialkost? Det har de to læger og livsnydere Jerk W. Langer og Jens Linnet et kvalificeret bud på. Med afsæt i den nyeste forskning og mange årtiers erfaring med at ændre vaner hos blodtrykspatienter har de udviklet en kostplan fyldt med lækker mad, som både mætter og lægger en dæmper på "den stille dræber", som forhøjet blodtryk også kaldes. Opskrifterne kombinerer principperne fra den såkaldte DASH-kost, der har dokumenteret sin evne til at sænke blodtrykket i talrige videnskabelige studier, med den nyeste viden om antiinflammatorisk kost – med særligt fokus på råvarer, som specifikt gavner blodtrykket med naturens egne midler. Jerk W. Langer (f. 1960) er læge og foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om sundhed, sygdom, motion og kost. Han skriver og fortæller om de nyeste trends og den seneste forskning i en lang række dagblade, magasiner og tidsskrifter (bl.a. I Form, Ude og Hjemme, Ekstra Bladet) og er en hyppig anvendt ekspert i tv og radio, bl.a. på TV2-programmet En kur der dur. Jerk W. Langer er en af landets mest benyttede foredragsholdere. Jens Linnet (f. 1956). Speciallæge i almen medicin. Praktiserende læge med mere end 30 års erfaring i at behandle mennesker med forhøjet blodtryk og de følgesygdomme, som et forhøjet blodtryk kan give. I sin fritid passioneret hobbykok og livsnyder, der nægter at gå på kompromis med den gode smag.

  • af Michelle Kristensen ApS
    90,95 kr.

    Mindre mavefedt og mere energi på bare 4 uger. I denne bog får du både indkøbslister, opskrifter, kostplaner og træningsprogrammer. Bogen indeholder opskrifter på morgenmad, snacks, frokost, aftensmad og desserter.  

  • - Sommerslank på 30 dage
    af Gustav Salinas & EASIS
    297,95 kr.

    - 40 opskrifter uden tilsat sukker- Max 500 kcal pr. portion- Træningsprogram- 30 dages challenge- Gustavs motiverende coaching og tilgang til vægttabGustavs mission som menneske og individ er at være med til at skabe et sundere og gladere samfund. Han hjælper mennesker til vægttab og højere livskvalitet via fysisk træning, kostomlægning og evnen til at genetablere den enkeltes viljestyrke og tro på sig selv. Hans speciale er kvinder med ekstrem overvægt.Gustav har selv været vidt omkring. For mere end fem år siden gav han afkald på tv-verdenen og en høj løn for at forfølge sin drøm og blive personlig træner. Gustav havde sit eget træningscenter et års tid, men savnede tid til sine online klienter. For Gustav vil huskes for, hvad han gjorde, ikke, hvad han havde. Så giver livet mest mening. Gustav har i dag sit eget onlineunivers, hvor han coacher folk til en sundere livsstil.Denne bog tilbyder dig muligheden for at blive sommerslank på 30 dage. Det er nu, du har muligheden for at tabe de kilo, du er træt af, så du stolt kan bevæge dig ud i solen.Bogen indeholder Gustavs personlige indsigter og redskaber, som gør det lettere at gennemføre et vægttab. Den kan anvendes som kickstart til et bedre liv, som en mulighed for at blive den bedste version af dig selv og stå knivskarpt.I bogen finder du et fysisk træningsprogram, som du kan gennemføre hvor som helst, når som helst. Der er gode råd til at undgå sukker i hverdagen, også når det er ekstra svært. Du finder over 40 opskrifter på lækre retter og snacks uden tilsat sukker. Alle med max 500 kcal pr. måltid og tilhørende kalorieberegning, så du nemt og enkelt kan holde styr på kalorieindtaget.Bogen indeholder desuden en challenge, som skal motivere din viljestyrke. Til at gennemføre denne får du hjælp af et skema, hvor du kan sætte kryds for hver dag, du har levet uden sukker. Sidst, men ikke mindst, er denne bog blevet til som Gustavs helt personlige ønske om, at du skal nå dine vægttabsmål. Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, så har du chancen nu. Det er sjovt og lærerigt, og det vil garanteret få indflydelse på hele dit liv på en god måde.

  • - Kager og desserter
    af Gustav Salinas & EASIS
    297,95 kr.

    Gustav har igennem flere år hjulpet et væld af klienter til at opnå vægttab, øget livskvalitet og en sundere livsstil via kostomlægning, træning og fokus på den enkeltes selvværd.Ofte er vægttab forbundet med en kost helt uden søde sager, men Gustavs erfaring med klienter viser, at det er vigtigt at bevare hyggen og det søde liv - om du er 18, 45 eller 82 år! Ellers bliver det for kedeligt.Gustav elsker selv kager, og han har gennem mange år brugt lang tid i køkkenet på at finde sundere ingredienser til de kager og desserter, som vi alle kender og elsker. Denne bog er altså blevet til med passion for det sunde, men søde liv.Gustav har skrevet denne bog til dig, der bevidst sætter dig selv og din krop i fokus - uden at undvære desserter og kager. Til dig, som vil holde traditioner i hævd, men tænke i nye ingredienser.I bogen finder du tips og tricks til at gøre din søde tand glad uden tilsat sukker, og du får over 40 opskrifter på bl.a. is, marengs, romkugler og pandekager. Opskrifterne dækker både kager, desserter og de små snacks, så der er noget til enhver sød anledning. Der medfølger desuden en kalorieberegning pr. opskrift pr. portion, så du hele tiden har kontrol med dit kalorieindtag.Bogen er også tænkt som en inspiration til et liv uden overvægt, et liv med bevidsthed om og kontrol over hvad man spiser. Gustav ønsker at give alle mulighed for at vælge en livsstil uden overvægt, et sødt liv uden tilsat sukker og det bedste for kroppen.Tag bogen frem, når du skal hygge dig. Gå i køkkenet, prøv de nye opskrifter og nyd det, du fremstiller. Bogen gør dine kager, desserter og hygge til noget sjovt og lækkert samtidig med, at du øger din bevidsthed om det sundere valg. Den vil med garanti give dig masser af fantastiske smagsoplevelser og højere livskvalitet.

  • af Johanne Mosgaard
    145,00 - 167,00 kr.

    Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læserengennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne proteiner man kan bruge, til hvordan man nemt kan erstatte æg og mælkeprodukter – samt en masse andre tips til at komme i gang med at spise vegansk. Bogen indeholder mere end 130 nye, smagfulde og farverige opskrifter – alle præsenteret på smukke og indbydende billeder. Opskrifterne dækker alt fra morgenmad – både til hverdag og weekendhygge – til inspiration til madpakkerne og på farten, mættende salater og supper, aftensmad for enhver smag samt sødesager og snacks. Desuden finder man også opskrifter til en grøn jul og andre festlige lejligheder. Bogen er til alle, der ønsker at gå hele vejen og skære alt animalsk ud af deres kost eller har levet vegansk i mange år og savner ny inspiration. Men den er også til alle, der bare elsker grøntsager eller gerne vil lære at elske dem lidt mere. Til dem, der er helt nye i den veganske verden, og til dem, der gerne vil indføre et par kødfrie dage, ikke tåler mælk eller æg, eller som spiser vegetarisk og plantebaseret. For udover at være en grundbog med en masse tips, information og opskrifter indeholder bogen overskuelige madplaner til alle fire årstider og inspiration til foodprep, så man både undgår unødigt madspild, og hverdagen samtidig bliver lidt nemmere.

  • - Sundhed, selvværd og livsglæde
    af Lisbeth Zornig Andersen
    73,95 - 158,95 kr.

    Efter et års arbejde med kosten, kroppen og selvværdet er Lisbeth Zornig Andersen nu ti kilo lettere og har et større fysisk og mentalt overskud end nogensinde før. Zornigkuren er en overskuelig guide med konkrete og håndholdte tips til alt det, der gør os gladere og sundere, og som fører til mindre mavefedt – på den sjove måde. Du hører om tarmbakterier, antiinflammation, sex, vinterbadning, mormormad, søvn og meget mere af alt det, man kan skrue på for at stimulere sundhed og lykkehormoner.

  • af Dale Pinnock
    325,95 kr.

    Spis dig sund og rask indeholder 80 nemme og lækre retter, der styrker din krop og afhjælper forskellige skavanker og sygdomme. Bogen har inspiration til morgenmad, frokost, aftensmad, desserter mv. Opskrifterne tager udgangspunkt i fødevarer med unikke helbredende egenskaber, fx avocado, æbler og laks, og giver information om, hvordan retterne bidrager til sundheden. Styrk følgende områder:HudLed og knoglerRespiration og luftvejeImmunsystemetStofskiftetNervesystem og mental sundhedKredsløb og hjerteFordøjelseUrinveje og reproduktionForfatteren Dale Pinnock har en kandidatgrad i human ernæring og er bestsellerforfatter til mange bøger om sund mad.

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    185,95 - 231,95 kr.

    Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil. Om forfatterneMartin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel. Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter.

  • - Livets ligning
    af Chris MacDonald
    145,00 - 202,00 kr.

    HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb. Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.

  • - spis dig til bedre fordøjelse, stabilt blodsukker og mere energi
    af Louise Bruun & Jerk W. Langer
    112,00 - 172,95 kr.

    Få styr på blodsukker, fordøjelse, kolesterol og blodtryk med antiinflammatorisk kost. Er du klar til den store forvandling? På blot 21 dage kan du opbygge det stærkeste forsvar mod kroppens usynlige fjende nr. 1: Den farlige inflammation, der udover tidlig ældning er medvirkende årsag til en række af de gener og sygdomme, mange af os slås med. I deres nye bog fortæller læge Jerk W. Langer og ernæringsterapeut Louise Bruun om de små betændelsestilstande, som inflammation efterlader i din krop, og som på sigt kan være med til at forårsage reelle sygdomme som fx diabetes 2, forhøjet kolesterol og forhøjet blodtryk. Og de giver dig opskriften på, hvordan du bekæmper inflammation med lækker antiinflammatorisk mad og kloge valg i hverdagen. Med en antiinflammatorisk livsstil vil du, udover at forebygge sygdomme, dæmpe eventuelle allergier, præstere og huske bedre og ikke mindst se yngre ud. Du vil ganske enkelt blive sund og glad både indvendig og udvendig. Jerk og Louise er pionerer inden for arbejdet med antiinflammatorisk livsstil, og bogen kombinerer den nyeste forskning med deres praktiske erfaringer fra de mange danskere, som de allerede har hjulpet til et bedre liv.

  • af Elizabeth Nebelong
    93,95 - 108,95 kr.

    40 nemme opskrifter på antiinflammatoriske retter. Antiinflammatorisk kost indeholder en masse vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, og kan hjælpe dig med at få en bedre fordøjelse, et mere stabilt blodsukker, en øget forbrænding og afhjælpe forskellige betændelsestilstande i kroppen. Bogen indeholder både opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. De er nemme at lave, indeholder kun få råvarer og kan laves på relativt kort tid.

  • - 9 Trin til at spise dig fri
    af Jane Kudsk
    212,95 kr.

    Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har så højt blodsukker, at de er godt på vej til at udvikle sygdommen! Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu også unge mænd, kvinder og børn? Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste årtier? Jane Kudsk er ekspert i ernæring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslører hun: • Hvorfor forfejlede kostråd og fokus på medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom • Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lært om fedt og forkæle dig selv med nærende og velsmagende mad Mange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt. Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gør Jane Kudsk op med myten om, at fedt gør os fede og syge. Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mæthed, og du kan ændre hele balancen i din krop og gå fra diabetiker til ex-diabetiker. Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et væld af gode råd til at ændre madvaner og få motivation til varig forandring. Om forfatteren Jane Kudsk (Cand.techn.al.) har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring fra Københavns universitet (tidl. Den kgl. Veterinær og Landbohøjskole). Hun er stifter af Spis dig fri, hvor hun holder foredrag, kurser og individuelle livsstilsforløb. Hun er en aktiv blogger vedrørende den nyeste forskning om ernæring og Type 2 diabetes på spisdigfri.dk.

  • af Meyers Madhus
    185,95 - 310,95 kr.

    Meyers Grønne Proteiner tager en udfordring op: hvis vi vil spise mere klimavenligt, så skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og det bliver et tema i de nye danske kostråd, der er på vej. Men hvordan gør vi det? Det giver bogen sit meget konkrete svar på i form af over 120 opskrifter med de proteinrige ingredienser fra planteriget i centrum som bælgfrugter, korn, svampe og bladgrøntsager - altid med velsmagen som ledestjerne. Bogen er fyldt med inspiration fra lande som Italien, Spanien, Mexico, Indien, Marokko og Brasilien, hvor man har knækket koden til at bruge bælgfrugter som bønner, linser og kikærter i et væld af fantastiske retter. Men også de nordiske råvarer og årstider står skarpt, når bogen følger naturens gang i køkkenet. Meyers Grønne Proteiner dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet.

  • af Jane Faerber
    80,00 - 121,00 kr.

    Brød og kager er lig med hygge! Men for mange er det en form for hygge, der efterfølges af mavepine, fordøjelsesbesvær og stor oppustet ballonmave. Men sådan behøver det ikke være! Med LCHF bager vi både brød og kager helt uden mel og sukker. Derved får vi bagværk, som sagtens kan være en del af en sund livsstil. I bogen her har vi samlet de bedste brød- og kageopskrifter fra Jane Faerbers to populære LCHF-bøgerog krydret den med 18 helt nye opskrifter. Du finder opskrifter på lækre madbrød, brød til morgenbordet, madpakken og mellemmåltidet samt kiks, knækbrød og kager til enhver lejlighed. Alle helt uden gluten, mel, gær og sukker. BOGEN HER ER TIL DIG, DER: Gerne vil spise færre kulhydrater, men ikke vil undvære brød og kager helt. Ikke tåler gluten, eller har fundet ud af, at maven er både fladere og gladere uden kornprodukter.Er træt af, at bukseknappen er ved at sprænge, hver gang du har spist en bolle!Gerne vil kunne forkæle familien med bagværk og lækkerier uden sukker og hurtige kulhydrater. Alle opskrifter er: uden mel uden gluten uden sukker uden gærOm forfatteren: Jane Faerber er uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. LCHF brød & kager udkommer dagen inden hendes fødselsdag og hermed har hun nået at udgive tre bøger imens hun er 36 år. Herværende bog efterfølger nemlig bestsellerne LCHF spis dig mæt & glad og Mæt & slank med LCHF, der samlet er trykt i mere end 80.000 eksemplarer. Jane Faerber blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk.

  • af Louise Bruun & Jerk W. Langer
    145,00 - 185,95 kr.

    Ny energi og større velvære, et stabilt blodsukker, en bedre fordøjelse, vægttab uden sult, en god nattesøvn, færre smerter, et sundt blodtryk og kolesterolniveau og mindre behov for medicin – det har mange tusind danskere oplevet ved at begynde at spise antiinflammatorisk kost efter Louise Bruun og Jerk Langers første bestseller. Bogen kan hjælpe alle, som vil have det bedre i dagligdagen, lindre skavanker og symptomer, forebygge sygdomme og arbejde aktivt med at modvirke tidlig aldring. Mennesker med gigtsygdomme, type-2 diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol, tarmbetændelse, hormonforstyrrelser og eksem kan på kort tid opnå dramatiske forbedringer. Jerk W. Langer (f. 1960) er læge og foredragsholder og har skrevet adskillige bøger om sundhed, sygdom, motion og kost. Er en af Danmarks førende eksperter i, hvad vi selv kan gøre for at holde os raske. Jerk opfandt udtrykket ‘KRAM’ for de livsstilsfaktorer (kost, rygning, alkohol, motion), der kan forlænge vores liv med 15 år. Louise Bruun er ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Arbejder dagligt med at forbedre sundhedstilstanden og livskvaliteten hos mennesker med hver deres unikke udfordringer og historie.

  • - Reboot med Joe Cross
    af Joe Cross
    184,95 kr.

    Start din egen juice-revolution med bogen fra den kendte og populære pioner, Joe Cross, der står bag dokumentaren ”Fat, Sick and Nearly Dead”. Joe Cross levede sit liv på automatpilot, var stærkt overvægtig og medicineret for en alvorlig autoimmun sygdom, der var ved at tage livet af ham. Indtil han en dag fik nok, kvittede den gamle livsstil med alt for meget junkfood og gik på en længerevarende juicekur, som han selv havde planlagt. Han rejste gennem USA og filmede alt undervejs, mens han 60 dage i træk juicede sig til et markant vægttab og en langt sundere livsstil. Han købte ind på lokale markeder, fik juicet og drukket kilovis af grøntsager og frugt hver eneste dag, og langsomt blev han sine kilo, symptomer og piller kvit. Alt det, Joe Cross lærte på sin fantastiske rejse, har han samlet i Reboot med Joes juicekur. Du får alle Joes yndlingsopskrifter og masser af inspiration til at ændre dine kostvaner og din livsstil. Der er opskrifter og reboot-planer til såvel 3, 5, 10, 15 og 30 dage. Juice kan ændre dit liv. Det er aldrig for sent at starte på en frisk!

  • af Jane Faerber
    80,00 - 133,00 kr.

    Står der bare altid en fødselsdag, en påskefrokost, en sommerferie eller en julemåned imellem dig og dine sunde vaner, så er dette den rigtige bog for dig. Jane Faerber viser dig, hvordan du navigerer igennem kalenderårets mange arrangementer og højtider og forener LCHF-livsstilen med både familieliv, ferier og fester - uden at du nemt falder tilbage i gamle vaner. Du får hjælp til at gøre de sunde vaner til en livsstil, og ad den vej lykkes du med at opnå dine mål for både din vægt og sundhed. Få: •Hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt•Inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter•Praktiske tip til sommerens grillmiddage, ferier og fester•Forslag til sukkerfri børnefødselsdag•Julemåned og nytårsfest uden afsavn og uden ekstra kilo•Over 150 nye opskrifter tilpasset sæsonens højtider og råvarerVi starter i januar og spiser os igennem de mørke måneder i varmende vintermad. Vi lærer om, hvordan vi ved at give slip på idéen om en ny restriktiv slankekur i stedet får held med at gøre de sunde vaner varige og derved lykkes med at regulere vægten ned en gang for alle. Så kommer foråret og de mange helligdage, og vi spiser varme hveder og holder påskefrokost for familien. Vi taler om, hvordan vi navigerer i en verden, hvor hygge er lig med brød. Så går vi ind i sommeren, og her skal vi grille på terrassen og spise masser af grøn mad. Vi skal også tale om, hvordan vi kommer igennem sommerferien uden at falde tilbage i de gamle vaner. I efteråret tager vi på svampejagt, laver efterårsmad og holder børnefødselsdag uden sukker. Så rammer december, hvor vi går all in på LCHF-julegodteriet og inviterer til julehygge og laver sundere julemad med et twist. Vi lægger strategi for, hvordan vi kommer igennem december måneds mange arrangementer uden flere kilo på sidebenene. Til sidst runder vi året af med et brag af en festmiddag, når vi holder nytårsaften for vennerne med en overlækker 4-retters menu.

  • - Grundbog
    af Stine Junge Albrechtsen, Mette Borre, Lisbeth Jensen, mfl.
    231,95 kr.

    Low FODMAP diet går ud på at begrænse eller helt undgå en gruppe af kulhydrater, de såkaldte FODMAPs (Fermentable Oligo-, Di-, Mono-saccharides And Polyoles), der giver problemer, når man har irritabel tarm (IBS). Ved at følge en Low FODMAP diet vil de fleste opleve mindre oppustethed, færre mavesmerter, mindre maverumlen og luftudvikling i tarmen. Symptomer, som for de fleste medfører en række begrænsninger, fx i det sociale liv.Low FODMAP diet henvender sig først og fremmest til personer med diagnosen irritabel tarm, men også pårørende og fagfolk, der vejleder patienter med diagnosen, kan med fordel anvende bogen.Ny opdateret udgave med bl.a. energiberegninger på alle opskrifter.Om forfatterne: Cæcilie Gamsgaard Seidel. Født i 1984 og uddannet klinisk diætist i 2010 samt cand.scient. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet i 2014. Hun har gennem sin uddannelse en god teoretisk viden om kost og tarmsygdomme. Hun har siden 2012 vejledt i kost ved mave-tarm-sygdomme på Aleris-Hamlet og i eget firma, DiætistCentret. Cæcilie afsluttede i november 2013 uddannelse i Low FODMAP Diet på King’s College, London.Lisbeth Jensen. Født i 1963 og uddannet klinisk diætist i 1989. Lisbeth har arbejdet med ernæringsbehandling ved mave-tarm-kanalens sygdomme på Køge Sygehus i 14 år. Siden 2008 har Lisbeth været ansat på Herlev Universitetshospital med speciale i mave-tarm-kanalens sygdomme. I januar 2013 afsluttede hun uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London.Marianna Lundsteen Jacobsen. Født i 1963 og uddannet klinisk diætist i 1989. Marianna er ansat på Sygehus Sønderjylland. Marianna er medforfatter på bogen Boghvede 2 i 2012 sammen med læge Hans Gert Jakobsen. I januar 2013 afsluttede hun uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London.Mette Borre. Født i 1959 og uddannet klinisk diætist i 1992. Mette er ansat på Aarhus Universitetshospital med speciale i mave-tarm-kanalens og leverens sygdomme. Hun er underviser på uddannelsen af kliniske diætister i Aarhus og på cand. scient.-uddannelsen i klinisk ernæring i København. Mette er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Klinisk Ernæring og medlem af Sundhedsstyrelsens Godkendelsespanel for ernæringspræparater. Derudover er hun medforfatter til bogen Kræft og ernæring, genvind styrke og livskvalitet, lærebøgerne Ernæring og Klinisk Ernæring samt bøgerne Low FODMAP diet 1, 2 og 3. Hun har gennemført uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og underviser andre diætister i Low FODMAP-diæten.Stine Junge Albrechtsen. Født i 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Stine har primært arbejdet med overvægtige, men har siden december 2011 vejledt i tarmsygdomme. Hun har i januar 2013 afsluttet uddannelse i Low FODMAP Diet ved King’s College, London, og er vejleder i egen klinik, Guided by Stine. Stine er medforfatter på flere bøger, bl.a. bøgerne Low FODMAP diet – giver ro i maven; Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen sammen med Den Skaldede Kok; Tab 12 kilo på 12 uger med Henrik Duer samt en bog om madpakker, Superhelten og Prinsessen på ærten spiser også madpakker.

  • - 177 opskrifter på greenies & smoothies
    af Ditte Ingemann & Søren Ejlersen
    178,95 kr.

    Vi har i mange år dyrket slowjuicing med saftmaskiner og juicet alt, der potentielt kan komme igennem sådan en. En af grundene til, at vi nu skal kaste os ud i at blende, er helt enkelt fibre. I en juicer eller saftmaskine går man glip af en stor mængde af de mættende og sunde fibre. I en blender får du det hele med! Når du laver drikke i en blender, åbner der sig dermed en lang række af nye muligheder. Samtidig er det økonomisk overskueligt, da der ikke er noget spild. Bogen har 177 opskrifter baseret på et stort og underfundigt univers af frugter, grøntsager, nødder, superfoods samt vilde sager. Opskrifterne er fordelt efter de to typer: Smoothies med fokus på de mildere drikke. Vi har udeladt de simple, hvor du blender en banan med en bakke hindbær og en halv liter vaniljeis, og i stedet kastet os ud i alt det, du måske ikke har set før. Greenies er de vildere og mere grønne sager. Her kommer først alle grøntsagerne i spil, derefter superfoods i alle afskygninger og selv den vilde natur er indfanget i dette kapitel. Bogen er bygget op, så du kan starte med de lidt mere milde og simple og over tid skrue op for vildskaben – om det så er med naturens vilde sager som ramsløg, kodrivere, skvalderkål eller de outrerede superfoods.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.