Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Mad og nærvær - Nana Lyzet - Bog

- Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen

Bag om Mad og nærvær

En vegetarisk kogebog fyldt med lækre retter beregnet til hhv. 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og hjemme hos mor og far. Opskrifterne er inddelt efter årstiderne, og hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden. Forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag. Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland de seneste 20 år. De seneste syv år har Nana fokuseret på pædagogik og madlavning i en udvikler- og mentorrolle. Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog i Australien og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771181432
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 195
  • Udgivet:
  • 1. februar 2014
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 179x248x24 mm.
  • Vægt:
  • 765 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 19. november 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Mad og nærvær

En vegetarisk kogebog fyldt med lækre retter beregnet til hhv. 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og hjemme hos mor og far.
Opskrifterne er inddelt efter årstiderne, og hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden.

Forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.
Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland de seneste 20 år. De seneste syv år har Nana fokuseret på pædagogik og madlavning i en udvikler- og mentorrolle.
Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog i Australien og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år på internationalt plan.

Brugerbedømmelser af Mad og nærvær



Find lignende bøger
Bogen Mad og nærvær findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.