Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Mad over bål - Pernille Hoffmann Køppen - Bog

- en inspirationsbog til mad i det fri

Bag om Mad over bål

Om bogen: ‘Mad over bål’ er en inspirationsbog til mad i det fri. Det er en bog for alle os med helt almindelige villahaver, der godt kunne tænke sig at få flere dejlige hverdagsoplevelser. Du behøver hverken jagttegn eller at have været spejder hele dit liv for få dejlige oplevelser med madlavning over bål. Missionen med denne bog er, at inspirere dig til at hanke op i en gryde og få noget godt til at simre. Bogen er tilrettelagt efter et ‘one pot’ princip, det vil sige, at det eneste du skal bruge under tilberedning, er en gryde, en pande eller en rist. Hele ideen er at gøre det enkelt og velsmagende, så der også bliver tid til bare at sidde og kigge ind i gløderne og nyde at vi er til og at vi er sammen. Forfatter: Pernille Hoffmann Køppen Forlaget skriver Mad over bål er en bog der inspirerer til skønne madoplevelser ved bålet, der rækker ud over snobrød og skumfiduser. Opskrifterne er enkle, både i forhold til ingredienslister og i forhold til selve opbygningen. Fokus for bogen er at finde en god balance imellem tilberedning af et godt måltid, minimalt brug af grej og masser af plads til hyggeligt samvær.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797144404
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 63
  • Udgivet:
  • 20. juni 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 165x245x12 mm.
  • Vægt:
  • 344 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 21. november 2024

Beskrivelse af Mad over bål

Om bogen: ‘Mad over bål’ er en inspirationsbog til mad i det fri. Det er en bog for alle os med helt almindelige villahaver, der godt kunne tænke sig at få flere dejlige hverdagsoplevelser. Du behøver hverken jagttegn eller at have været spejder hele dit liv for få dejlige oplevelser med madlavning over bål.
Missionen med denne bog er, at inspirere dig til at hanke op i en gryde og få noget godt til at simre. Bogen er tilrettelagt efter et ‘one pot’ princip, det vil sige, at det eneste du skal bruge under tilberedning, er en gryde, en pande eller en rist. Hele ideen er at gøre det enkelt og velsmagende, så der også bliver tid til bare at sidde og kigge ind i gløderne og nyde at vi er til og at vi er sammen.
Forfatter: Pernille Hoffmann Køppen
Forlaget skriver
Mad over bål er en bog der inspirerer til skønne madoplevelser ved bålet, der rækker ud over snobrød og skumfiduser. Opskrifterne er enkle, både i forhold til ingredienslister og i forhold til selve opbygningen. Fokus for bogen er at finde en god balance imellem tilberedning af et godt måltid, minimalt brug af grej og masser af plads til hyggeligt samvær.

Brugerbedømmelser af Mad over bål

  • birgit a. 6. maj 2020

    En skøn bog, med dejlige opskrifter og fine anvisninger til brug af bål og spisning i det fri. Vi nyder det meget, når vi besøger min datter, som fik bogen som gave .. og hun har allerede lavet god mad fra den.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.