Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mand uden ansigt - Dennis Jürgensen - E-bog

Bag om Mand uden ansigt

En ung skolelærer og hans elev går på en revle langt ude i Vadehavet, da en tæt, uhyggelig tåge pludselig overrasker dem. De bliver borte fra hinanden, og da vandet begynder at stige, gribes læreren af panik. Et skrig i tågen leder ham på sporet, og da han endelig finder drengen, står han bøjet over et lig. Et ansigt stirrer op fra havbunden. Og de to er ikke alene derude. Sådan lyder skolelærerens forklaring: En mystisk ansigtsløs skikkelse kom ud af den hvide tomhed og slog ham bevidstløs, og da han vågnede, var drengen væk. Det er ikke første gang, et barn er forsvundet i den lille flække Melum ved den jyske vadehavskyst. Året før forsvandt en seksårig pige, og da Sønderjyllands Politi hverken formåede at finde pigen eller gerningsmanden, bliver der nu hentet eksperter ind udefra. Liget lå i grænselandet, hvilket gør det til en sag for både dansk og tysk politi. Mand uden ansigt er første bog i serien om efterforskerne Lykke Teit & Rudi Lehmann.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740071375
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2021
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Mand uden ansigt

En ung skolelærer og hans elev går på en revle langt ude i Vadehavet, da en tæt, uhyggelig tåge pludselig overrasker dem. De bliver borte fra hinanden, og da vandet begynder at stige, gribes læreren af panik. Et skrig i tågen leder ham på sporet, og da han endelig finder drengen, står han bøjet over et lig. Et ansigt stirrer op fra havbunden. Og de to er ikke alene derude.

Sådan lyder skolelærerens forklaring: En mystisk ansigtsløs skikkelse kom ud af den hvide tomhed og slog ham bevidstløs, og da han vågnede, var drengen væk. Det er ikke første gang, et barn er forsvundet i den lille flække Melum ved den jyske vadehavskyst. Året før forsvandt en seksårig pige, og da Sønderjyllands Politi hverken formåede at finde pigen eller gerningsmanden, bliver der nu hentet eksperter ind udefra. Liget lå i grænselandet, hvilket gør det til en sag for både dansk og tysk politi.

Mand uden ansigt er første bog i serien om efterforskerne Lykke Teit & Rudi Lehmann.

Brugerbedømmelser af Mand uden ansigt

 • Lene T. 11. April 2021

  Spænding på den hverdagsagtige måde. Kan nemt identificere sig med persongalleriet og får hurtig sympati med hovedpersonerne med deres fejl og mangler, men ukuelige gå-på-mod. Også morsom. Lidt overraskelser mod slutning.

 • Krimiormen s. 15. Marts 2021

  Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har læst litteratur af Dennis Jürgensen. Faktisk så længe siden, at det var før jeg begyndte at dele mine læseoplevelser og oprettede Krimiormens blog. Hvem kender ikke ”Kærlighed ved første hik” eller måske ”Løbende tjener”?

  De 2 meget forskellige bøger viser meget godt forfatterens yderpunkter. En ungdomsbog og en krimiserie. Dennis Jürgensen er utrolig produktiv. I de første mange år skrev han fortrinsvis til børn og unge, men siden 2014 har han skrevet i krimigenren.

  Krimiserien om Roland Trier er utroligt populære og roste. Ifølge min research er ”Mand uden ansigt” Dennis Jürgensens 67. udgivelse siden 1981, så man kan vel godt konkludere, at man sidder med en bog af en forfatter, der har et stort erfaringsgrundlag i at skrive og kender forfatterskabets virkemidler.
  6/6 Roser
  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Mand uden ansigt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.