Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk - B. A. Law - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751403466
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 388
  • Udgivet:
  • 31. juli 1997
  • Udgave:
  • 97002
  • Størrelse:
  • 160x26x241 mm.
  • Vægt:
  • 746 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk



Find lignende bøger
Bogen Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.