Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Midgårds Beskyttere 1 - Tanja R. Bisgaard - E-bog

- Vølvens Spådom

Bag om Midgårds Beskyttere 1

Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!” Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere? Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok. Serien har fået flotte omtaler: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere." Skolebibliotekar Tine Mørup 5 stjerner "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen." Bogrummet.dk 4 stjerner "Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet." Eva Lucia Reviews & Literature

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797192108
 • Udgivet:
 • 28. Januar 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Midgårds Beskyttere 1

  Beskrivelse af Midgårds Beskyttere 1

  Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”
  Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere?

  Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn.
  Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.

  Serien har fået flotte omtaler:
  "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens "Erik Menneskesøn", vil Midgårds Beskyttere være værdige arvtagere."
  Skolebibliotekar Tine Mørup

  5 stjerner
  "Sproget er let og flydende. Jeg glæder mig til fortsættelsen."
  Bogrummet.dk

  4 stjerner
  "Fantastisk, spændende og nervepirrende. Jeg er imponeret over, hvordan historien er skrevet."
  Eva Lucia Reviews & Literature

  Forlagets beskrivelse af Midgårds Beskyttere 1

  Astrids hånd skælvede, mens hun holdt fat om øksen. Hun havde ingen idé om, hvordan hun skulle bruge den til at forsvare sig med, hvis hun blev angrebet. Midt i virvaret af mennesker så Astrid en mand, der ikke kæmpede mod nogen. I stedet stirrede han direkte mod hende. Hans blik sendte kuldegysninger igennem hele hendes krop.
  Det var ikke en viking.
  Det var Loke.

  Første del af Astrid og Eriks rejse er klaret, men de har endnu ikke løst deres opgave. Forude venter mange farer, inden de kan nå frem til de to konger med beskeden om, at de er blevet narret til at gå i krig. Og værst af alt, så er Loke lige i hælene på dem.
  Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude. Det bliver alt andet end nemt.

  Bøgerne indeholder mere end ti sider med fakta om vikingetiden og nordisk mytologi.

  Brugerbedømmelser af Midgårds Beskyttere 1  Find lignende bøger
  Bogen Midgårds Beskyttere 1 findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.