Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Midgårds Beskyttere 1 - Tanja R. Bisgaard - Bog

- Vølvens Spådom

Bag om Midgårds Beskyttere 1

Forfatter Tanja R. BisgaardForsideillustrator Lars Kramhøft Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/ Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden. ”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!” Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere. Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok. Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude. Det bliver alt andet end nemt. Bøgerne indeholder mere end ti sider med fakta om vikingetiden og nordisk mytologi. Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside. Anmeldelser Bibliotekernes materialevurdering: "Underholdende og velskrevet historie." ★★★★★ Bogrummet.dk ★★★★ Eva Lucia Reviews & Literature: "T.R. Bisgaard formår at fortælle en fantastisk, spændende og nervepirrende historie." Skolebibliotekar Tine Mørup: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens ”Erik menneskesøn”, vil ”Midgårds beskyttere” bd. 1 og 2 være værdige arvtagere.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793974241
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 203
 • Udgivet:
 • 16. Oktober 2018
 • Udgave:
 • 3
  På lager
Leveringstid: 1-5 hverdage
Forventet levering: 29. Maj 2024

Beskrivelse af Midgårds Beskyttere 1

Forfatter Tanja R. BisgaardForsideillustrator Lars Kramhøft
Læs første kapitel på forlagets hjemmeside https://forlagetkrabat.dk/boeger/

Astrid og Erik så begge spørgende på kvinden.
”Arh, den er ubrugelig,” mumlede hun og puttede en fløjte i lommen. ”Den har tydeligvis tilkaldt de forkerte! I kan ikke være Midgårds Beskyttere!”
Astrid og Erik forstod ikke noget. Hvordan var de endt her? Og hvad mente kvinden med Midgårds Beskyttere.

Astrid og Erik hentes pludseligt tilbage til vikingetiden, hvor de bliver mødt af en stærkt skuffet troldkvinde. Hendes magi skulle have hidkaldt Midgårds Beskyttere og ikke bare to store børn. Men nu har Astrid og Erik intet valg. De kan først komme hjem, når de har forhindret en krig mellem den danske og norske konge … Og Loke i at udløse Ragnarok.

Tag med på en rejse tilbage til fortiden, hvor to børn fra nutiden skal overvinde sig selv for at kunne overvinde forhindringerne, der venter forude. Det bliver alt andet end nemt.

Bøgerne indeholder mere end ti sider med fakta om vikingetiden og nordisk mytologi.

Download gratis undervisningsmateriale fra forlagets hjemmeside.

Anmeldelser
Bibliotekernes materialevurdering: "Underholdende og velskrevet historie."

★★★★★ Bogrummet.dk

★★★★ Eva Lucia Reviews & Literature: "T.R. Bisgaard formår at fortælle en fantastisk, spændende og nervepirrende historie."

Skolebibliotekar Tine Mørup: "Hvis man er vild med Lars-Henrik Olsens ”Erik menneskesøn”, vil ”Midgårds beskyttere” bd. 1 og 2 være værdige arvtagere.

Brugerbedømmelser af Midgårds Beskyttere 1Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.