Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mødrenes hus - Liv Nimand Duvå - Lydbog

Bag om Mødrenes hus

"Mødrenes hus" er en stærk og uforglemmelig fødselsfortælling.  Det, der skulle være en helt almindelig, ukompliceret fødsel, udvikler sig til et mareridt på fem døgn for Rosa og hendes kæreste Gilbert. Nat og dag flyder sammen, og grænsen mellem drøm og virkelighed viskes ud. I morfintåger genforenes Rosa med sin døde bedstemor, og sammen begiver de sig ud på en farefuld vandring gennem skoven – for at nå frem til Mødrenes hus.  "Mødrenes hus" er en mørk og drømmende roman om fødsler og mødre. En historie om at vente – på livet, på døden, på en forløsning, som ikke vil komme. Det er også en roman om afsindig smerte, et forladt og fremmedgørende hospital og længslen efter fællesskab med andre mødre – både de levende og de døde.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702349511
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 11. Marts 2022
 • Oplæser:
 • Liv Nimand Duvå
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Mødrenes hus

  Beskrivelse af Mødrenes hus

  Mødrenes hus er en stærk og uforglemmelig fødselsfortælling.  Det, der skulle være en helt almindelig, ukompliceret fødsel, udvikler sig til et mareridt på fem døgn for Rosa og hendes kæreste Gilbert. Nat og dag flyder sammen, og grænsen mellem drøm og virkelighed viskes ud. I morfintåger genforenes Rosa med sin døde bedstemor, og sammen begiver de sig ud på en farefuld vandring gennem skoven – for at nå frem til Mødrenes hus.  Mødrenes hus er en mørk og drømmende roman om fødsler og mødre. En historie om at vente – på livet, på døden, på en forløsning, som ikke vil komme. Det er også en roman om afsindig smerte, et forladt og fremmedgørende hospital og længslen efter fællesskab med andre mødre – både de levende og de døde.

  Forlagets beskrivelse af Mødrenes hus

  Mødrenes hus er en stærk og uforglemmelig fødselsfortælling. 
  Det, der skulle være en helt almindelig, ukompliceret fødsel, udvikler sig til et mareridt på fem døgn for Rosa og hendes kæreste Gilbert. Nat og dag flyder sammen, og grænsen mellem drøm og virkelighed viskes ud. I morfintåger genforenes Rosa med sin døde bedstemor, og sammen begiver de sig ud på en farefuld vandring gennem skoven – for at nå frem til Mødrenes hus. 
  Mødrenes hus er en mørk og drømmende roman om fødsler og mødre. En historie om at vente – på livet, på døden, på en forløsning, som ikke vil komme. Det er også en roman om afsindig smerte, et forladt og fremmedgørende hospital og længslen efter fællesskab med andre mødre – både de levende og de døde.

  Brugerbedømmelser af Mødrenes hus  Find lignende bøger
  Bogen Mødrenes hus findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.