Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Møllehave - Ole Sønnichsen - Lydbog

Bag om Møllehave

Johannes Møllehave har gennem generationer været elsket af danskerne som bl.a. præst, forkynder, foredragsholder, sangskriver, forfatter og underholder. Han er manden, der kan gøre det abstrakte konkret og det svære forståeligt. Og han er manden, der kan tale om selv de tungeste emner, så vi kan holde ud at høre om dem. I MØLLEHAVE - JAGTEN PÅ LYSET OG KÆRLIGHEDEN går Ole Sønnichsen tæt på historien om Johannes Møllehave og de mange roller han har spillet som en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder de seneste 50 år. Bogen vender blikket ind mod Møllehave og trænger om bag den hurtigsnakkende og citatelskende præst. Det sker gennem hjælp fra hans forfatterskab, samtaler med Møllehave selv og interviews med over 40 centrale personer omkring ham. Johannes Møllehave elsker at fortælle historier om andre og har også brugt egne erindringer i bøger og foredrag, men MØLLEHAVE er den første egentlige biografi om hele Danmarks præst. Biografien er en opdateret og gennemskrevet version af originaludgaven fra 2010. Dengang skrev anmelderne: "Bevægende" Kristeligt Dagblad "Et imponerende værk" Politiken

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726671308
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 18. September 2020
 • Oplæser:
 • Bjarne Mouridsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Møllehave

Johannes Møllehave har gennem generationer været elsket af danskerne som bl.a. præst, forkynder, foredragsholder, sangskriver, forfatter og underholder.

Han er manden, der kan gøre det abstrakte konkret og det svære forståeligt. Og han er manden, der kan tale om selv de tungeste emner, så vi kan holde ud at høre om dem.

I MØLLEHAVE - JAGTEN PÅ LYSET OG KÆRLIGHEDEN går Ole Sønnichsen tæt på historien om Johannes Møllehave og de mange roller han har spillet som en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder de seneste 50 år. Bogen vender blikket ind mod Møllehave og trænger om bag den hurtigsnakkende og citatelskende præst. Det sker gennem hjælp fra hans forfatterskab, samtaler med Møllehave selv og interviews med over 40 centrale personer omkring ham.

Johannes Møllehave elsker at fortælle historier om andre og har også brugt egne erindringer i bøger og foredrag, men MØLLEHAVE er den første egentlige biografi om hele Danmarks præst.

Biografien er en opdateret og gennemskrevet version af originaludgaven fra 2010. Dengang skrev anmelderne:

"Bevægende" Kristeligt Dagblad

"Et imponerende værk" Politiken

Forlagets beskrivelse af Møllehave

I mere end 50 år frem til sin pensionering badede Johannes Møllehave danskerne i ord – som hele Danmarks præst, foredragsholder og forfatter.
Men der gemmer sig en anden historie bag det smilende ansigt og den nærmest maniske energi: fortællingen om Møllehaves kamp mod angst, fortvivlelse og ensomhed. Bogen går bag om myten og de gængse forestillinger og portrætterer det dobbelte menneske. Det er en beretning om nysgerrighed, generøsitet og en evig jagt på lyset og kærligheden.

"Bevægende." – Kristeligt Dagblad

"Et imponerende værk." – Politiken

Ole Sønnichsen (f. 1973) er journalist og forfatter til en lang række anmelderroste biografier om bl.a. Dirch Passer, Ulf Pilgaard, Benny Andersen, Joachim Boldsen og Jesper Nøddesbo. "Møllehave – Jagten på lyset og kærligheden" udkom første gang i 2010 og foreligger her i en gennemskrevet og opdateret udgave.

Brugerbedømmelser af MøllehaveFind lignende bøger
Bogen Møllehave findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.