Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mordet på landsbykirkegården - Maria Lang - E-bog

Bag om Mordet på landsbykirkegården

Krimi af Sveriges svar på Agatha Christie. Julebordet er dækket i præstegården for præsten Tord Ekstedts og hans brors lille familie. Hans 11-årige datter er ovenud lykkelig, fordi hun har fået en lille kattekilling af sin kusine Puck Bure. Fryden vil ingen ende tage. Men så banker det på døren og den blonde sexbombe Barbara fra den anden side af vejen fortæller, at hendes mand er forsvundet. Selskabet begynder at lede. Puck finder den vennesæle Arne Sandell – slået ihjel med en økse. Christer Wijk fra drabsafdelingen kaldes til. Og snakken begynder at gå i den lille by – men hvem taler sandt, og hvem lyver for at dække over sin gerning? Christer Wijk må gå ad mange spor, før han lige når at forhindre flere mord.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771285857
  • Udgivet:
  • 12. December 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Mordet på landsbykirkegården

Krimi af Sveriges svar på Agatha Christie.
Julebordet er dækket i præstegården for præsten Tord Ekstedts og hans brors lille familie. Hans 11-årige datter er ovenud lykkelig, fordi hun har fået en lille kattekilling af sin kusine Puck Bure. Fryden vil ingen ende tage. Men så banker det på døren og den blonde sexbombe Barbara fra den anden side af vejen fortæller, at hendes mand er forsvundet. Selskabet begynder at lede. Puck finder den vennesæle Arne Sandell – slået ihjel med en økse.

Christer Wijk fra drabsafdelingen kaldes til. Og snakken begynder at gå i den lille by – men hvem taler sandt, og hvem lyver for at dække over sin gerning? Christer Wijk må gå ad mange spor, før han lige når at forhindre flere mord.

Forlagets beskrivelse af Mordet på landsbykirkegården

Julebordet er dækket i præstegården for præsten Tord Ekstedts og hans brors lille familie. Alt ånder fred og idyl, indtil naboens vennesæle mand forsvinder og findes myrdet med en økse. Christer Wijk fra drabsafdelingen tilkaldes, og får til opgave at finde ud af, hvem der taler sandt, og hvem der lyver.

Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Brugerbedømmelser af Mordet på landsbykirkegårdenFind lignende bøger
Bogen Mordet på landsbykirkegården findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.