Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nationale test og anden evaluering af elevens læsning - Lis Pøhler - E-bog

Bag om Nationale test og anden evaluering af elevens læsning

Bogen har fokus på evaluering af læsning - både ved brug af de nationale test, men også ved brug af andre metoder. Bogen giver et overblik over, hvordan forskellige læsefærdigheder kan måles og evalueres, og et indblik i, hvad de obligatoriske nationale test tester - og hvad de ikke tester. På den måde klæder bogen læreren på til tolkning af testresultaterne og bidrager samtidig til kvalificering af evaluering af de dele af læsningen, som ikke kan evalueres ved hjælp af de nationale test. Testenes effekt på undervisningen er helt afhængig af lærernes forudsætninger for at forstå og tolke testene. Testresultaterne kan bruges til at kvalificere evalueringen af elevernes udbytte af undervisningen i læsning. Men de kan ikke stå alene. Testresultaterne skal læses og forstås i sammenhæng med resultater fra andre evalueringsformer og den enkelte lærers viden om sin klasse - fagligt, socialt og personligt. Bogen er en håndsrækning til dansklærere, læsevejledere og speciallærere, men kan også bruges på læreruddannelsen og i efter- og videreuddannelsen af lærere. Lis Pøhler og Søren Aksel Sørensen har begge arbejdet mange år med danskfaget i folkeskolen og er begge tilknyttet udviklingen af de nationale test i dansk, læsning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771601145
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 14. Oktober 2010
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Nationale test og anden evaluering af elevens læsning

Bogen har fokus på evaluering af læsning - både ved brug af de nationale
test, men også ved brug af andre metoder. Bogen giver et overblik over, hvordan forskellige læsefærdigheder kan måles og evalueres, og et indblik i, hvad de obligatoriske nationale test tester - og hvad de ikke tester. På den måde klæder bogen læreren på til tolkning af testresultaterne og bidrager samtidig til kvalificering af evaluering af de dele af læsningen, som ikke kan evalueres ved hjælp af de nationale test.

Testenes effekt på undervisningen er helt afhængig af lærernes forudsætninger for at forstå og tolke testene. Testresultaterne kan bruges til at kvalificere evalueringen af elevernes udbytte af undervisningen i læsning. Men de kan ikke stå alene. Testresultaterne skal læses og forstås i sammenhæng med resultater fra andre evalueringsformer og den enkelte lærers viden om sin klasse - fagligt, socialt og personligt.

Bogen er en håndsrækning til dansklærere, læsevejledere og speciallærere, men kan også bruges på læreruddannelsen og i efter- og videreuddannelsen af lærere.

Lis Pøhler og Søren Aksel Sørensen har begge arbejdet mange år med danskfaget i folkeskolen og er begge tilknyttet udviklingen af de nationale test i dansk, læsning.

Brugerbedømmelser af Nationale test og anden evaluering af elevens læsningFind lignende bøger
Bogen Nationale test og anden evaluering af elevens læsning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.