Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nattens dronning - Simona Ahrnstedt - E-bog

Bag om Nattens dronning

Kate Ekberg er en stjerne. Egenhændigt har hun skabt Stockholms mest hippe natklub, Kate’s, stedet alle vil hænge ud. Hun er glamourøs, cool og elsker sit job. Hvad ingen ved, er, at Kate bliver udsat for afpresning. Set udefra ligner Jacob Grimm en kedelig bankmand med et genert blik og et lidt for stramt slips. Efter en personlig tragedie har han i årevis tvunget sig selv til at føle ingenting. Det virker, indtil han møder den pressede Kate. For der sker noget i mødet mellem de to, den karismatiske natklubdronning og den tilknappede bankmand. De hvirvles ind i en passion, der ændrer alt, og pludselig er der et løfte om noget mere. Hvis de tør gøre det sværeste, der findes: at tillade sig at være sårbare. "Nattens dronning" er et nyt, selvstændigt bind i Simona Ahrnstedts hidtil mest populære serie, "Modsætninger mødes". Om forfatteren: Simona Ahrnstedt (f. 1967) er ikke blot Sveriges, men hele Nordens romancedronning. Hun er oprindeligt uddannet psykolog, men vendte op og ned på sit liv, da hun i en alder af fyrre bestemte sig for at begynde at skrive. Simona Ahrnstedt slog igennem internationalt allerede fra begyndelsen, hendes bøger har solgt lige under en million eksemplarer alene i hjemlandet og udkommer i 23 lande.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743402336
  • Udgivet:
  • 22. Juni 2022
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Nattens dronning

Kate Ekberg er en stjerne. Egenhændigt har hun skabt Stockholms mest hippe natklub, Kate’s, stedet alle vil hænge ud. Hun er glamourøs, cool og elsker sit job. Hvad ingen ved, er, at Kate bliver udsat for afpresning.
Set udefra ligner Jacob Grimm en kedelig bankmand med et genert blik og et lidt for stramt slips. Efter en personlig tragedie har han i årevis tvunget sig selv til at føle ingenting. Det virker, indtil han møder den pressede Kate.
For der sker noget i mødet mellem de to, den karismatiske natklubdronning og den tilknappede bankmand. De hvirvles ind i en passion, der ændrer alt, og pludselig er der et løfte om noget mere. Hvis de tør gøre det sværeste, der findes: at tillade sig at være sårbare.

"Nattens dronning" er et nyt, selvstændigt bind i Simona Ahrnstedts hidtil mest populære serie, "Modsætninger mødes".

Om forfatteren:
Simona Ahrnstedt (f. 1967) er ikke blot Sveriges, men hele Nordens romancedronning. Hun er oprindeligt uddannet psykolog, men vendte op og ned på sit liv, da hun i en alder af fyrre bestemte sig for at begynde at skrive. Simona Ahrnstedt slog igennem internationalt allerede fra begyndelsen, hendes bøger har solgt lige under en million eksemplarer alene i hjemlandet og udkommer i 23 lande.

Brugerbedømmelser af Nattens dronningFind lignende bøger
Bogen Nattens dronning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.