Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Ned på jorden af Bruno Latour

Ned på jorden - E-bog

- Hvordan orienterer vi os politisk?

Bag om Ned på jorden

I dette flammeskrift nytænker den franske antropolog Bruno Latour forbindelserne mellem ulighed, globalisering og klimakrise. Han takker Donald Trumps klimafornægtelse og USA’s udtrædelse af Paris-aftalen for at overbevise mange om, at nu må der handles. Klodens velstand koncentreres på færre og færre hænder, nationalismen blomstrer og hundredetusinder af mennesker er på flugt som følge af naturkatastrofer. Ifølge Latour er nationalstaten forældet som løsningsmodel for samtidens problemer med klima, migration og finansspekulation. Sociale og territoriale spørgsmål om, hvad vi er knyttet til og hvad vi kæmper for, hænger sammen, og det europæiske samarbejde – som historisk, innovativt eksperiment – må være rammen for at besvare presserende politiske spørgsmål. OM FORFATTEREN Bruno Latour (f. 1947) er antropolog, sociolog og filosof og regnes for en af de største, nulevende franske tænkere. Han er professor ved Sciences-Po i Paris og har udgivet en række anerkendte bøger og artikler om videnskab, teknologi og samfund, bl.a. klassikeren Vi har aldrig være moderne fra 1991. I sine senere værker beskæftiger Latour sig indgående med de politisk-filosofiske implikationer af den økologiske krise.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775146376
 • Udgivet:
 • 5. April 2018
 • FØDSELSDAGSUDSALG
  145,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30% som medlem
 • 126,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Ned på jorden
I dette flammeskrift nytænker den franske antropolog Bruno Latour forbindelserne mellem ulighed, globalisering og klimakrise. Han takker Donald Trumps klimafornægtelse og USA’s udtrædelse af Paris-aftalen for at overbevise mange om, at nu må der handles. Klodens velstand koncentreres på færre og færre hænder, nationalismen blomstrer og hundredetusinder af mennesker er på flugt som følge af naturkatastrofer.

Ifølge Latour er nationalstaten forældet som løsningsmodel for samtidens problemer med klima, migration og finansspekulation. Sociale og territoriale spørgsmål om, hvad vi er knyttet til og hvad vi kæmper for, hænger sammen, og det europæiske samarbejde – som historisk, innovativt eksperiment – må være rammen for at besvare presserende politiske spørgsmål.

OM FORFATTEREN
Bruno Latour (f. 1947) er antropolog, sociolog og filosof og regnes for en af de største, nulevende franske tænkere. Han er professor ved Sciences-Po i Paris og har udgivet en række anerkendte bøger og artikler om videnskab, teknologi og samfund, bl.a. klassikeren Vi har aldrig være moderne fra 1991. I sine senere værker beskæftiger Latour sig indgående med de politisk-filosofiske implikationer af den økologiske krise.
Brugerbedømmelser af Ned på jorden


Find lignende bøger
Bogen Ned på jorden findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.