Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Østfrisisk morder - Klaus-Peter Wolf - Bog

Bag om Østfrisisk morder

Den kvindelige kommissær Ann Kathrin Klaasen efterforsker i byerne Norden og Aurich. Fire mænd bliver brutalt myrdet i Norden i Østfrisland: den første med et antikt gevær, den anden med et sværd, den tredje med pil og bue og den fjerde med gift. De var alle medlemmer af Regnbue-foreningen, en forening, der drager omsorg for handicappede og deres pårørende. Og som også tager hånd om deres finansielle interesser. Var der uregelmæssigheder omkring indtægterne? Vil gerningsmanden udslette hele foreningen? Kommissær Ann Kathrin Klaasen, der for nylig er blevet forladt af sin ægtemand og søn, må opbyde alle sine kundskaber for at komme på sporet af gerningsmanden.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775756087
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 366
 • Udgivet:
 • 20. Juni 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 148x210x24 mm.
 • Vægt:
 • 455 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 27. September 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Østfrisisk morder

Den kvindelige kommissær Ann Kathrin Klaasen efterforsker i byerne Norden og Aurich.
Fire mænd bliver brutalt myrdet i Norden i Østfrisland: den første med et antikt gevær, den anden med et sværd, den tredje med pil og bue og den fjerde med gift.
De var alle medlemmer af Regnbue-foreningen, en forening, der drager omsorg for handicappede og deres pårørende. Og som også tager hånd om deres finansielle interesser. Var der uregelmæssigheder omkring indtægterne? Vil gerningsmanden udslette hele foreningen?
Kommissær Ann Kathrin Klaasen, der for nylig er blevet forladt af sin ægtemand og søn, må opbyde alle sine kundskaber for at komme på sporet af gerningsmanden.

Forlagets beskrivelse af Østfrisisk morder

Den kvindelige kommissær Ann Kathrin Klaasen efterforsker i byerne Norden og Aurich. Fire mænd bliver brutalt myrdet i Norden i Østfrisland: den første med et antikt gevær, den anden med et sværd, den tredje med pil og bue og den fjerde med gift. De var alle medlemmer af Regnbue-foreningen, en forening, der drager omsorg for handicappede og deres pårørende. Og som også tager hånd om deres finansielle interesser. Var der uregelmæssigheder omkring indtægterne? Vil gerningsmanden udslette hele foreningen?
Kommissær Ann Kathrin Klaasen, der for nylig er blevet forladt af sin ægtemand og søn, må opbyde alle sine kundskaber for at komme på sporet af gerningsmanden.

”Med over 400 mættede sider en absolut spændende krimi, som man dårligt kan lægge fra sig. Klassisk, men kyndigt bliver der udlagt falske spor. Facit: det bedste krimihåndværk, der fortjener anbefaling.”
– Heidelberg aktuell

”Klaus-Peter Wolfs krimier har et højt spændingsniveau og gør et autentisk indtryk.”
Inka Schneider, NDR-moderator i udsendelsen DAS!

”Krimi med uhyggelig sandfærdighed. Klaus-Peter Wolf tryllebinder publikum.”
– Nordwestzeitung

”Klaus-Peter Wolf, en kæmpe i den tyske litteratur!”
– Burkhard Scherer, Nordwestradio Gesprächszeit

”Uforfalsket spænding.”
– Die Berliner Literaturkritik

Uddrag af bogen
Ann Kathrin Klaasen så på liget, mens Weller talte. Den døde virkede, sådan som han lå på køkkengulvet, på en foruroligende måde fredfyldt. Hans øjne var halvt åbne. Der var ingen angst at se i dem. Denne mand var død intetanende. Kuglen havde gjort en ende på hans liv så hurtigt, at hans hjerne ikke havde været i stand til at begribe, hvad der skete.
”Skytten må have stået bag huset. Kuglen er først slået gennem vinduesruden her og har så truffet hr. Speicher i hovedet. Det er husets ejer, Ulf Speicher.”
”Den Ulf Speicher?” spurgte Ann Kathrin.
Weller nikkede. ”Ja. Den Ulf Speicher.”
Ann Kathrin havde ofte set billeder af denne mand i avisen, selvom han ikke havde været nøgen der og heller ikke haft et hul i panden.
Hun kendte ham ikke personligt men havde bidraget til hans organisation to gange. En gang alle indtægterne fra julefesten efter kollegernes énstemmige beslutning, en anden gang for at skaffe arbejdspladser til handicappede i Østfrisland.

Om forfatteren
Klaus-Peter Wolf (f. 1954) er forfatter af både bøger og filmmanuskripter. Han bor i den østfrisiske by Norden i det samme kvarter som sin kommissær Ann Kathrin Klaasen. Hans bøger og film er blevet tildelt talrige priser. Indtil nu er hans bøger blevet oversat til i alt 24 sprog og solgt i 8 millioner eksemplarer. Flere end 60 af hans manuskripter er blevet filmatiseret. Østfrisisk morder blev i 2017 filmatiseret af ZDF.

Brugerbedømmelser af Østfrisisk morderFind lignende bøger
Bogen Østfrisisk morder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.