Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Østfrisisk morder - Klaus-Peter Wolf - E-bog

Bag om Østfrisisk morder

Den kvindelige kommissær Ann Kathrin Klaasen efterforsker i byerne Norden og Aurich. Fire mænd bliver brutalt myrdet i Norden i Østfrisland: den første med et antikt gevær, den anden med et sværd, den tredje med pil og bue og den fjerde med gift. De var alle medlemmer af Regnbue-foreningen, en forening, der drager omsorg for handicappede og deres pårørende. Og som også tager hånd om deres finansielle interesser. Var der uregelmæssigheder omkring indtægterne? Vil gerningsmanden udslette hele foreningen? Kommissær Ann Kathrin Klaasen, der for nylig er blevet forladt af sin ægtemand og søn, må opbyde alle sine kundskaber for at komme på sporet af gerningsmanden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775757060
  • Udgivet:
  • 13. Juni 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Østfrisisk morder

Den kvindelige kommissær Ann Kathrin Klaasen efterforsker i byerne Norden og Aurich.
Fire mænd bliver brutalt myrdet i Norden i Østfrisland: den første med et antikt gevær, den anden med et sværd, den tredje med pil og bue og den fjerde med gift.
De var alle medlemmer af Regnbue-foreningen, en forening, der drager omsorg for handicappede og deres pårørende. Og som også tager hånd om deres finansielle interesser. Var der uregelmæssigheder omkring indtægterne? Vil gerningsmanden udslette hele foreningen?
Kommissær Ann Kathrin Klaasen, der for nylig er blevet forladt af sin ægtemand og søn, må opbyde alle sine kundskaber for at komme på sporet af gerningsmanden.

Brugerbedømmelser af Østfrisisk morderFind lignende bøger
Bogen Østfrisisk morder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.