Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Om psykoanalyse. Om drømmen - Sigmund Freud - E-bog

indgår i Klassikere serien

Bag om Om psykoanalyse. Om drømmen

Psykoanalysen havde allerede en snes år på bagen, da Sigmund Freud (1856-1939) for første gang blev oversat til dansk i 1920. Det var digteren Otto Gelsted, som under titlen "Det ubevidste" havde samlet Freuds introducerende forelæsninger fra USA-turnéen 1909, Om psykoanalyse, og hans populærer fremstilling af drømmeteorien fra 1901, Om drømmen. De to små skrifter er stadig en fremragende introduktin til det ubevidstes psykologi - og en god opvarmning til Freuds store forfatterskab, som ingen bør snyde sig sig for.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702358674
  • Udgivet:
  • 7. December 2021
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Om psykoanalyse. Om drømmen

Psykoanalysen havde allerede en snes år på bagen, da Sigmund Freud (1856-1939) for første gang blev oversat til dansk i 1920. Det var digteren Otto Gelsted, som under titlen "Det ubevidste" havde samlet Freuds introducerende forelæsninger fra USA-turnéen 1909, Om psykoanalyse, og hans populærer fremstilling af drømmeteorien fra 1901, Om drømmen.
De to små skrifter er stadig en fremragende introduktin til det ubevidstes psykologi - og en god opvarmning til Freuds store forfatterskab, som ingen bør snyde sig sig for.

Forlagets beskrivelse af Om psykoanalyse. Om drømmen

Psykoanalysen havde allerede en snes år på bagen, da Sigmund Freud (1856-1939) for første gang blev oversat til dansk i 1920. Det var digteren Otto Gelsted, som under titlen Det Ubevidste havde samlet Freuds introducerende forelæsninger fra USA-turnéen 1909, ”Om psykoanalyse”, og hans populære fremstilling af drømmeteorien fra 1901, ”Om drømmen”.
De to små skrifter er stadig fremragende introduktion til det ubevidstes psykologi – og en god opvarmning til Freuds store forfatterskab.
Om psykoanalyse. Om drømmen udkom første gang på Hans Reitzels Forlag i 1968 og genudgives nu i serien Klassikere.

Brugerbedømmelser af Om psykoanalyse. Om drømmenFind lignende bøger
Bogen Om psykoanalyse. Om drømmen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.