Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Over mit lig - Jeffrey Archer - Lydbog

bind 4 i Warwick serien

Bag om Over mit lig

Politiinspektør William Warwick står i spidsen for Metropolitan Politis cold case-team. Med sit særlige talent for at nå til bunds i komplicerede sager skal han løse en række uopklarede sager. Rigmanden og kunstsamleren Miles Faulkner erklæres død i Genève. Så hvorfor bliver hans skruppelløse advokat ved med at repræsentere ham? Og hvem er den mystiske mand, hans enke planlægger at gifte sig med? Den stenrige Alden-familie nyder det glamourøse liv ombord på en transatlantisk luksusliner. Men under over-fladen udkæmpes en indædt kamp om magt og position – en kamp, der tager en morderisk drejning undervejs. William Warwick arbejder sig ind i sagerne, og langsomt men sikkert maler han gerningsmændene op i et hjørne... "Over mit lig" er fjerde bog i serien om politikommissær William Warwick. "Hvis der var en nobelpris i fortællekunst, ville Archer få den." – Daily Telegraph Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer udkommer i 97 lande og har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan. Han bor i London med sin hustru.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728476376
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 1. September 2022
 • Oplæser:
 • Jesper Bøllehuus
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Over mit lig

Politiinspektør William Warwick står i spidsen for Metropolitan Politis cold case-team. Med sit særlige talent for at nå til bunds i komplicerede sager skal han løse en række uopklarede sager.
Rigmanden og kunstsamleren Miles Faulkner erklæres død i Genève. Så hvorfor bliver hans skruppelløse advokat ved med at repræsentere ham? Og hvem er den mystiske mand, hans enke planlægger at gifte sig med? Den stenrige Alden-familie nyder det glamourøse liv ombord på en transatlantisk luksusliner. Men under over-fladen udkæmpes en indædt kamp om magt og position – en kamp, der tager en morderisk drejning undervejs.
William Warwick arbejder sig ind i sagerne, og langsomt men sikkert maler han gerningsmændene op i et hjørne...
"Over mit lig" er fjerde bog i serien om politikommissær William Warwick.

"Hvis der var en nobelpris i fortællekunst, ville Archer få den." – Daily Telegraph

Jeffrey Archer (f. 1940) er britisk forfatter og tidligere politiker. Archer udkommer i 97 lande og har solgt over 330 millioner bøger på verdensplan. Han bor i London med sin hustru.

Brugerbedømmelser af Over mit ligFind lignende bøger
Bogen Over mit lig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.