Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Overgange - Erik Nielsen - Bog

- Ud af fortids skygge – mod fremtids lys

Bag om Overgange

Dit liv er blevet til en ørken. Intet gror omkring dig. Du trives ikke, og midt i ingenmandsland bryder uroen løs. Dit fodfæste forsvinder, og bekymringerne knuger dit bryst. Du vil søge. Du vil tabe. Du vil miste … Og en dag rejser solen sig på ny op over bjergene. Du vil vide, at et nyt land tages ind. ”Endnu en overgang på min vej” vil den vise tænke – og med smerte huske, de der gav op. Uddrag af bogen Lyden blev blot kraftigere og kraftigere. Den slog allerede trommehvirvler hen over sengetæppet … I aftenskumringen kunne han ane nogle skikkelser på terrassen udenfor hospitalet. Nogle lå i deres senge, nogle sad og andre stod i en klynge, og ud af denne menneskeklump væltede en sprudlende sang op imod nattehimlen. Det lød som en taksigelse. Træt og slidt stod han bag forhænget og lyttede … hørte han virkelig rigtig, stod han midt i et spedalskhedsprojekt, der vældede af sang og latter … han prøvede at lytte sig til budskabet, stående alene og nøgen midt på gulvet, med gråden siddende tungt i hele overkroppen. Respektløst svang de deres rytmiske sang gennem mure og vægge … ind igennem sprækkerne i hans krop. Værgeløs lagde han sig tilbage i sengen. Om forfatteren Midt i livet blev jeg overvældet af en kraftfuld livsovergang, som satte varige spor. Her begynder ORD og BILLEDER at fylde mere og mere. Med årene blev det til bøger og udstillinger. Et liv med kreativ skaben overtog langsomt hjernens enevælde – gav nyt indhold og mening. Blandt andet en dybere interesse for overgangenes verden og det liv, de nærer i os alle.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775753611
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 182
 • Udgivet:
 • 20. Maj 2022
 • Udgave:
 • 1
 • 1-2 hverdage.
 • 5. December 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Overgange

Dit liv er blevet til en ørken. Intet gror omkring dig. Du trives ikke, og midt i ingenmandsland bryder uroen løs. Dit fodfæste forsvinder, og bekymringerne knuger dit bryst. Du vil søge. Du vil tabe. Du vil miste … Og en dag rejser solen sig på ny op over bjergene. Du vil vide, at et nyt land tages ind. ”Endnu en overgang på min vej” vil den vise tænke – og med smerte huske, de der gav op.

Uddrag af bogen
Lyden blev blot kraftigere og kraftigere. Den slog allerede trommehvirvler hen over sengetæppet … I aftenskumringen kunne han ane nogle skikkelser på terrassen udenfor hospitalet. Nogle lå i deres senge, nogle sad og andre stod i en klynge, og ud af denne menneskeklump væltede en sprudlende sang op imod nattehimlen. Det lød som en taksigelse. Træt og slidt stod han bag forhænget og lyttede … hørte han virkelig rigtig, stod han midt i et spedalskhedsprojekt, der vældede af sang og latter … han prøvede at lytte sig til budskabet, stående alene og nøgen midt på gulvet, med gråden siddende tungt i hele overkroppen. Respektløst svang de deres rytmiske sang gennem mure og vægge … ind igennem sprækkerne i hans krop. Værgeløs lagde han sig tilbage i sengen.

Om forfatteren
Midt i livet blev jeg overvældet af en kraftfuld livsovergang, som satte varige spor. Her begynder ORD og BILLEDER at fylde mere og mere. Med årene blev det til bøger og udstillinger. Et liv med kreativ skaben overtog langsomt hjernens enevælde – gav nyt indhold og mening. Blandt andet en dybere interesse for overgangenes verden og det liv, de nærer i os alle.

Brugerbedømmelser af OvergangeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.