Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Overleverne - Alex Schulman - Lydbog

Bag om Overleverne

Tre voksne brødre er sammen kørt op gennem Sverige til den ødegård, hvor de har tilbragt alle deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage. Med sig har de deres mors aske, som de vil sprede ved stedet. Som børn legede de frit på klipperne omkring det lille hus, badede i søen og gik på opdagelse i skoven. Men der skete noget, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Noget, de aldrig har talt om. De tre brødre har meget forskellige erindringer om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre, og om det, der fik alt til at gå i stykker. Overleverne er en rørende og foruroligende roman om at genopleve sin barndom som voksen. Om at forstå sin familie og de hændelser, man er formet af. .

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726783063
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. April 2021
 • Oplæser:
 • Henrik Hartvig Jørgensen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Overleverne

  Beskrivelse af Overleverne

  Tre voksne brødre er sammen kørt op gennem Sverige til den ødegård, hvor de har tilbragt alle deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage. Med sig har de deres mors aske, som de vil sprede ved stedet.

  Som børn legede de frit på klipperne omkring det lille hus, badede i søen og gik på opdagelse i skoven. Men der skete noget, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Noget, de aldrig har talt om. De tre brødre har meget forskellige erindringer om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre, og om det, der fik alt til at gå i stykker.

  Overleverne er en rørende og foruroligende roman om at genopleve sin barndom som voksen. Om at forstå sin familie og de hændelser, man er formet af.

  .

  Forlagets beskrivelse af Overleverne

  Tre voksne brødre kører sammen gennem Sverige til den ødegård, hvor de har tilbragt alle deres barndoms somre. Det er første gang i tyve år, de er tilbage, og med sig har de deres mors aske. Som børn legede de frit på klipperne omkring det lille hus, badede i søen og gik på opdagelse i skoven. Men der skete noget dengang, som gjorde, at de aldrig tog tilbage. Gensynet med stedet vækker minder om den sidste skelsættende sommer, om deres forældre og om det, der fik alt til at gå i stykker.
  "Overleverne" er en rørende og foruroligende roman om at genopleve sin barndom som voksen og om at forstå sin familie og de hændelser, man er formet af.

  "Alex Schulman" skriver så slående, at man ikke kan værge for sig." – Aftonbladet

  "Schulman har sine smertepunkter og ved præcis, hvordan han skal udnytte dem ... Han er fantastisk god til at fortælle en gribende historie." – Sydsvenskan

  "Hjerteknusende" – Borås Tidning

  Alex Schulman (f. 1976) er journalist, forfatter og podcaster. Han har tidligere udgivet fire autofiktive bøger, hvoraf "Glöm mig" om forholdet til hans alkoholiserede mor blev kåret til Årets bog i Sverige i 2017.
  "Overleverne" er Alex Schulmans første roman. Den udkom i Sverige i 2020 og strøg direkte ind på de svenske bestsellerlister. Romanen er solgt til udgivelse i over 30 lande, indstillet til Svenska Dagbladets Litteraturpris og nomineret til Årets bog.

  Brugerbedømmelser af Overleverne  Find lignende bøger
  Bogen Overleverne findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.