Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pigerne fra Englandsbåden - Lone Theils - E-bog

indgår i Nora Sand serien

Bag om Pigerne fra Englandsbåden

To danske piger forsvandt sporløst på Englandsbåden i 1985. Mange år senere dukker et foto af dem op i en gammel kuffert hos en marskandiser i den engelske kystby Brine. Journalist Nora Sand, som arbejder i London for det danske blad Globalt, graver i historien og tager til Danmark for at undersøge pigernes brogede baggrund på en ungdomsinstitution. Snart vikles hun ind i en sag om en uhyggelig seriemorder, der afsoner en livstidsdom i det berygtede fængsel Wolf Hall. Begivenhederne tager fart, og Nora begynder pludselig at frygte for sit eget liv. Lone Theils er journalist og bl.a. korrespondent for dagbladet Politiken, bosat i London gennem 15 år. Pigerne fra Englandsbåden" er hendes første roman og inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder. "Den er en kandidat når "Årets Bedste Danske Kriminalroman" for 2015 skal kåres" - KRIMICIRKLEN Lone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711324295
 • Udgivet:
 • 20. Marts 2015
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Pigerne fra Englandsbåden

  Beskrivelse af Pigerne fra Englandsbåden

  To danske piger forsvandt sporløst på Englandsbåden i 1985. Mange år senere dukker et foto af dem op i en gammel kuffert hos en marskandiser i den engelske kystby Brine. Journalist Nora Sand, som arbejder i London for det danske blad Globalt, graver i historien og tager til Danmark for at undersøge pigernes brogede baggrund på en ungdomsinstitution. Snart vikles hun ind i en sag om en uhyggelig seriemorder, der afsoner en livstidsdom i det berygtede fængsel Wolf Hall. Begivenhederne tager fart, og Nora begynder pludselig at frygte for sit eget liv.

  Lone Theils er journalist og bl.a. korrespondent for dagbladet Politiken, bosat i London gennem 15 år. Pigerne fra Englandsbåden" er hendes første roman og inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder.

  "Den er en kandidat når "Årets Bedste Danske Kriminalroman" for 2015 skal kåres"
  - KRIMICIRKLEN

  Lone Theils er dansk korrespondent for Politiken, bosat i London.

  Brugerbedømmelser af Pigerne fra Englandsbåden  Find lignende bøger
  Bogen Pigerne fra Englandsbåden findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.