Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pothåndbogen - David Schmader - Lydbog

- din brugerguide

Bag om Pothåndbogen

Pothåndbogen – en brugerguide er en underholdende og oplysende guide til, hvordan man får de bedste oplevelser med pot og cannabis. Bogen forholder sig til fup og fakta, skrøner og myter, og fremlægger den nyeste forskning og viden om emnet. Du får hele historien om pot og alt fra opskrifter og metoder til sikkerhedsforanstaltninger og sundhedsoplysninger. Sproget er humoristisk og lettilgængeligt, og bogen egner sig derfor godt som en sjov lille gaveide. ”En sjov guide fyldt med historie, opskrifter og helbredsmæssig information.” Publishers Weekly ”Pothåndbogen er elegant skrevet og fuldstændig gennemtænkt.” Booklist ”Marihuanabrugere fra nybegynderen til den erfarne ryger vil sætte pris på de farverige anekdoter, opskrifter og sikkerhedstips.” Business Insider ”Betragt bogen som den moderne mands vejledningsmanual til marihuana.” Men’s Journal

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793681910
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. Juli 2020
 • Oplæser:
 • Peter Carstens
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Pothåndbogen

  Beskrivelse af Pothåndbogen

  Pothåndbogen – en brugerguide er en underholdende og oplysende guide til, hvordan man får de bedste oplevelser med pot og cannabis. Bogen forholder sig til fup og fakta, skrøner og myter, og fremlægger den nyeste forskning og viden om emnet.

  Du får hele historien om pot og alt fra opskrifter og metoder til sikkerhedsforanstaltninger og sundhedsoplysninger. Sproget er humoristisk og lettilgængeligt, og bogen egner sig derfor godt som en sjov lille gaveide.

  ”En sjov guide fyldt med historie, opskrifter og helbredsmæssig information.” Publishers Weekly

  ”Pothåndbogen er elegant skrevet og fuldstændig gennemtænkt.” Booklist

  ”Marihuanabrugere fra nybegynderen til den erfarne ryger vil sætte pris på de farverige anekdoter, opskrifter og sikkerhedstips.” Business Insider

  ”Betragt bogen som den moderne mands vejledningsmanual til marihuana.” Men’s Journal

  Forlagets beskrivelse af Pothåndbogen

  Pothåndbogen – en brugerguide er en underholdende og oplysende guide til, hvordan man får de bedste oplevelser med pot og cannabis. Bogen forholder sig til fup og fakta, skrøner og myter, og fremlægger den nyeste forskning og viden om emnet.

  Her er hele historien om pot og alt fra opskrifter og metoder til sikkerhedsforanstaltninger og sundhedsoplysninger. Sproget er humoristisk og lettilgængeligt.

  Brugerbedømmelser af Pothåndbogen  Find lignende bøger
  Bogen Pothåndbogen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.