Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Professionelt Bestyrelsesarbejde - Henrik Andersen - E-bog

Bag om Professionelt Bestyrelsesarbejde

At være bestyrelsesmedlem er ikke længere bare en prestigepost. Det er en professionel stilling med et meget reelt ansvar. Det gælder både i bestyrelser for virksomheder, organisationer og foreninger. Med denne bog får bestyrelsen en række helt unikke værktøjer til at professionalisere bestyrelsesarbejdet. Blandt andet et årshjul med temaer for bestyrelsesmøderne, og en række “opskrifter” på det gode bestyrelsesmøde. Forfatterne har årtiers erfaring med rådgivning af danske bestyrelser - og giver med denne bog deres bud på best practice for professionelt bestyrelsesarbejde.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778534705
  • Udgivet:
  • 3. November 2016
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Professionelt Bestyrelsesarbejde

At være bestyrelsesmedlem er ikke længere bare en prestigepost. Det er en professionel stilling med et meget reelt ansvar. Det gælder både i bestyrelser for virksomheder, organisationer og foreninger.

Med denne bog får bestyrelsen en række helt unikke værktøjer til at professionalisere bestyrelsesarbejdet. Blandt andet et årshjul med temaer for bestyrelsesmøderne, og en række “opskrifter” på det gode bestyrelsesmøde.

Forfatterne har årtiers erfaring med rådgivning af danske bestyrelser - og giver med denne bog deres bud på best practice for professionelt bestyrelsesarbejde.

Brugerbedømmelser af Professionelt BestyrelsesarbejdeFind lignende bøger
Bogen Professionelt Bestyrelsesarbejde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.