Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Rædslens fanger af Anna Jansson

Rædslens fanger - E-bog

indgår i Maria Wern serien

Bag om Rædslens fanger

DET ER BLEVET SOMMER I VISBY og tid til det årlige politikertræf. Samtidig raser en voldsom orkan over øen. Mens alle er optaget af dens hærgen, bliver en politikers kone brutalt myrdet. Kriminalinspektør Maria Wern er ansvarlig for efterforskningen, men mordet er ikke den eneste gåde, hun skal opklare. Derhjemme har hendes mand, Björn, hemmeligheder, som hun ikke kender til. Imens forbereder en lille gruppe øboere sig på Jordens undergang. Siden 1700-tallet er myten om apokalypsen blevet videreført fra generation til generation, og et gammelt astronomisk ur, der stammer fra videnskabsmanden Christopher Polhems tid, tikker mod de sidste dage. Rædslens fanger er en uforudsigelig kriminalroman, der byder på mystiske mord, drama og et aktuelt portræt af verden i dag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772380346
  • Udgivet:
  • 19. Juni 2020
  • 89,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 77,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Rædslens fanger
DET ER BLEVET SOMMER I VISBY
og tid til det årlige politikertræf. Samtidig raser en voldsom orkan over øen. Mens alle er optaget af dens hærgen, bliver en politikers kone brutalt myrdet. Kriminalinspektør Maria Wern er ansvarlig for efterforskningen, men mordet er ikke den eneste gåde, hun skal opklare. Derhjemme har hendes mand, Björn, hemmeligheder, som hun ikke kender til.

Imens forbereder en lille gruppe øboere sig på Jordens undergang. Siden 1700-tallet er myten om apokalypsen blevet videreført fra generation til generation, og et gammelt astronomisk ur, der stammer fra videnskabsmanden Christopher Polhems tid, tikker mod de sidste dage.

Rædslens fanger er en uforudsigelig kriminalroman, der byder på mystiske mord, drama og et aktuelt portræt af verden i dag.
Brugerbedømmelser af Rædslens fanger


Find lignende bøger
Bogen Rædslens fanger findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.