Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rose i New York - Flemming Andersen - E-bog

Bag om Rose i New York

Den unge dreng Sten sidder i bilen i New Yorks helt nye, glitrende verden og tænker tilbage på sit velkendte liv i København. Her begynder ungdomsbogen om den fjortenårige dreng, Sten. Han er flyttet med sin far til Manhattan, og han elsker det. Han er overvældet af den nye by og alle indtrykkene – men på en god måde. En rigtig god ven har han også fået, Hal, hvis forældre ejer den butik, hvor Sten og hans far handler til daglig. Så alt er egentlig godt, lige indtil Hals søster, Rose, forsvinder. Hun har slået op med sin kæreste, og nu er hun væk. Hals forældre og Hal selv er ved at gå i opløsning af bekymring – men Sten og Hal er fast besluttede på at finde Rose. For unge læsere. Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728402993
  • Udgivet:
  • 8. December 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Rose i New York

Den unge dreng Sten sidder i bilen i New Yorks helt nye, glitrende verden og tænker tilbage på sit velkendte liv i København.

Her begynder ungdomsbogen om den fjortenårige dreng, Sten. Han er flyttet med sin far til Manhattan, og han elsker det. Han er overvældet af den nye by og alle indtrykkene – men på en god måde. En rigtig god ven har han også fået, Hal, hvis forældre ejer den butik, hvor Sten og hans far handler til daglig. Så alt er egentlig godt, lige indtil Hals søster, Rose, forsvinder. Hun har slået op med sin kæreste, og nu er hun væk. Hals forældre og Hal selv er ved at gå i opløsning af bekymring – men Sten og Hal er fast besluttede på at finde Rose.

For unge læsere.

Flemming Andersen (1945-2019) var en dansk forfatter, der bl.a. er kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Hans bøger udkom først i 70’erne på det socialistiske århusianske forlag MODTRYK og siden på andre større forlag. Han er kendt for sin let tilgængelige stil, og sine spændende, samfundsrelevante historier. En del af bøgerne omhandler USA, men er også relevante for danske unge. Flemming Andersen har blandt andre arbejdet sammen med illustratorer som Teddy Sørensen og Thomas Kruse.

Brugerbedømmelser af Rose i New YorkFind lignende bøger
Bogen Rose i New York findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.