Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? - Lydbog

Bag om RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Lystfiskere sætter sig ind i fiskens adfærd og forsøger at tænke som en fisk. Lystbagere sætter sig ind i surdejens adfærd og forsøger at tænke som en surdej! Rugbrødsbagning gør dig til et lykkeligere og bedre menneske. Det klarer måske ikke alle dine problemer, men det er et godt sted at starte. Friskbagt rugbrød dufter lokkende og forførende som en balsamisk brise fra min elskede, når hun skumfrisk stiger op af havet. Den sprøde rugbrødsskorpe brydes med en klang så fin og ren som tonen fra Jan Garbareks klagende tenorsax. Smagen er vederkvægende, vanedannende og bredt sammensat af fine nuancer som i den bedste franske rødvin. Hjemmebagt surdejsrugbrød smager godt og har ikke meget til fælles med de små skiveskårne pakker, du finder på supermarkedets hylder. Er du først kommet med på surdejsvognen, er der ingen vej tilbage. At skrive en hel bog om en enkelt opskrift på rugbrød kan lyde som en umulig opgave. Det er det imidlertid ikke. Jeg er den lykkelige ejer af et halvt hundrede mere eller mindre opndsomme rugbrødsopskrifter. Ergo: Der er mange måder at bage på! Denne lille bog er mit bud. Tag det, du kan bruge, tag det, der passer til dit humør, dine rutiner, din smag – og lad resten ligge. Bag, som det passer dig! Lars Holmsted

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772187037
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 3. Oktober 2019
 • Oplæser:
 • Lars Holmsted
 • Straks på e-mail.

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.

Herefter 99 /md. Ingen binding.

Online pris

Beskrivelse af RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?
Lystfiskere sætter sig ind i fiskens adfærd og forsøger at tænke som en fisk. Lystbagere sætter sig ind i surdejens adfærd og forsøger at tænke som en surdej!

Rugbrødsbagning gør dig til et lykkeligere og bedre menneske. Det klarer måske ikke alle dine problemer, men det er et godt sted at starte.

Friskbagt rugbrød dufter lokkende og forførende som en balsamisk brise fra min elskede, når hun skumfrisk stiger op af havet.
Den sprøde rugbrødsskorpe brydes med en klang så fin og ren som tonen fra Jan Garbareks klagende tenorsax.
Smagen er vederkvægende, vanedannende og bredt sammensat af fine nuancer som i den bedste franske rødvin. Hjemmebagt surdejsrugbrød smager godt og har ikke meget til fælles med de små skiveskårne pakker, du finder på supermarkedets hylder. Er du først kommet med på surdejsvognen, er der ingen vej tilbage.
At skrive en hel bog om en enkelt opskrift på rugbrød kan lyde som en umulig opgave. Det er det imidlertid ikke.
Jeg er den lykkelige ejer af et halvt hundrede mere eller mindre opndsomme rugbrødsopskrifter. Ergo: Der er mange måder at bage på! Denne lille bog er mit bud. Tag det, du kan bruge, tag det, der passer til dit humør, dine rutiner, din smag – og lad resten ligge.

Bag, som det passer dig!

Lars Holmsted
Brugerbedømmelser af RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?


Find lignende bøger
Bogen RUGBRØD MED SURDEJ - HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.