Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Rundt om bolden af Peter Schmidt

Rundt om bolden - E-bog

- ... en håndbog for håndboldtræner og -spiller

Bag om Rundt om bolden

"Rundt om bolden" er skrevet for håndboldtrænere og -spillere som en slags "Grønspættebog" ... den bog som Rip, Rap og Rup i de gamle Anders And blade fra min ungdoms tid, altid slog op i, når de skulle have løst et problem ... for der kunne man nemlig finde svaret på næste alt. Det kan man nok ikke helt i denne bog, men den er et forsøg på at skrive en håndbog, der går i dybden og fortæller om alt det, der også har med håndbold at gøre, men som ikke nødvendigvis er teknisk eller taktisk træning på halgulvet. Bogen kommer rundt om emner som trænerens mange roller, indlæringsprocesser, træningsplanlægning, teamwork og samarbejde, mental fokus, kost og søvn, hvordan man laver en god præsentation og skriftlig fremstilling m.m. Kort sagt en værktøjskasse til alt det, der foregår rundt om spillet, rundt om bolden: - Trænerens roller - Træningsplanlægning - Arbejde i teams - Mental fokus og koncentration - Forberede en god præsentation - Skrive så det kan læses og forstås - Spise og sove rigtigt ... og meget mere ... Bogen er skrevet fra en håndboldmæssig vinkel, men langt de fleste kapitler kan anvendes i al holdsport.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788743036210
 • Udgivet:
 • 10. December 2019
 • BLACK WEEK
  : :
  104,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 90,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Rundt om bolden
"Rundt om bolden" er skrevet for håndboldtrænere og -spillere som en slags "Grønspættebog" ... den bog som Rip, Rap og Rup i de gamle Anders And blade fra min ungdoms tid, altid slog op i, når de skulle have løst et problem ... for der kunne man nemlig finde svaret på næste alt.

Det kan man nok ikke helt i denne bog, men den er et forsøg på at skrive en håndbog, der går i dybden og fortæller om alt det, der også har med håndbold at gøre, men som ikke nødvendigvis er teknisk eller taktisk træning på halgulvet.

Bogen kommer rundt om emner som trænerens mange roller, indlæringsprocesser, træningsplanlægning, teamwork og samarbejde, mental fokus, kost og søvn, hvordan man laver en god præsentation og skriftlig fremstilling m.m.

Kort sagt en værktøjskasse til alt det, der foregår rundt om spillet, rundt om bolden:

- Trænerens roller
- Træningsplanlægning
- Arbejde i teams
- Mental fokus og koncentration
- Forberede en god præsentation
- Skrive så det kan læses og forstås
- Spise og sove rigtigt
... og meget mere ...

Bogen er skrevet fra en håndboldmæssig vinkel, men langt de fleste kapitler kan anvendes i al holdsport.
Brugerbedømmelser af Rundt om bolden


Find lignende bøger
Bogen Rundt om bolden findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.