Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Så megen vrede - Mads Brenøe - E-bog

Bag om Så megen vrede

"Jeg fandt ikke kvinden. Jeg vidste end ikke, at noget som hende kunne eksistere. Jeg havde mine dyr, mine rutiner, min daglige rytme, og det var for så vidt nok. Jeg behøvede ikke andet. Eller: jeg vidste ikke, at jeg behøvede andet." Novellerne i "Så megen vrede" handler om mennesker, som på den ene eller den anden foruroligende måde færdes i sindets eller tilværelsens alleryderste randområder. På hver sin vis lever de isolerede fra det samfund, de på overfladen lader til at være en del af. Novellesamlingen udkom første gang i 1993. Mads Brenøe (f. 1968) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang række romaner og novellesamlinger. Han er uddannet fra Forfatterskolen i 1991 og debuterede i 1993 med bogen "Fristeren." Hans historier kredser ofte om de skæve og anonyme eksistenser, der lever på kanten af samfundet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726441727
  • Udgivet:
  • 16. Juni 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Så megen vrede

"Jeg fandt ikke kvinden. Jeg vidste end ikke, at noget som hende kunne eksistere. Jeg havde mine dyr, mine rutiner, min daglige rytme, og det var for så vidt nok. Jeg behøvede ikke andet. Eller: jeg vidste ikke, at jeg behøvede andet."

Novellerne i "Så megen vrede" handler om mennesker, som på den ene eller den anden foruroligende måde færdes i sindets eller tilværelsens alleryderste randområder. På hver sin vis lever de isolerede fra det samfund, de på overfladen lader til at være en del af.

Novellesamlingen udkom første gang i 1993.

Mads Brenøe (f. 1968) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang række romaner og novellesamlinger. Han er uddannet fra Forfatterskolen i 1991 og debuterede i 1993 med bogen "Fristeren." Hans historier kredser ofte om de skæve og anonyme eksistenser, der lever på kanten af samfundet.

Brugerbedømmelser af Så megen vredeFind lignende bøger
Bogen Så megen vrede findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.