Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Sjælens mange liv af Teresa Thaning

Sjælens mange liv - E-bog

- En praktisk guide til at leve i glæde - 30 cases

Bag om Sjælens mange liv

SJÆLENS MANGE LIV giver en forklaring på det, som flere og flere fornemmer, nemlig at der løber noget forud for det liv, vi har i dag. Den er baseret på konkrete beretninger fra Teresa Thanings spirituelle arbejde med helt almindelige danskere, som har oplevet alt fra spontan helbredelse til dyb livstransformation ved at kende til den karmiske eller sjælelige årsag til en fysisk skavank eller en konkret udfordring i deres liv. SJÆLENS MANGE LIV er en livsbekræftende bog, som hjælper dig med at slippe alt det, du ikke har brug for, så dit indre lys kan skinne frit igennem fra sjælen. Teresa Thaning er dansk forfatter, Cand. mag., foredragsholder, clairvoyant og spirituel formidler og bibringer ny spirituel viden, som kan forandre dit liv. SJÆLENS MANGE LIV indeholder blandt andet: Cases om tidligere liv og deres forbindelse til det du oplever i dette liv. Viden om sjæleforbindelser og hvordan vi alle er forbundne. Dyb indsigt i karma og hvad den betyder for dit liv. En guide til hvordan du kan heale dig selv og ændre dit liv. Teresa Thaning tager udgangspunkt i egne indre erfaringer og spirituelle oplevelser og formidler levende gennem cases og fortællinger fra eget liv. Hun beskriver mødet med tankens skabende kraft, hjertets healende potentiale, kommunikation mellem sjæle og den helende virkning i forløsningen af karmiske bånd. Bogen har opnået stor popularitet og er blevet en spirituel bestsellerbog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788799939756
  • Udgivet:
  • 11. Januar 2021
  • 152,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 132,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Sjælens mange liv
SJÆLENS MANGE LIV giver en forklaring på det, som flere og flere fornemmer, nemlig at der løber noget forud for det liv, vi har i dag. Den er baseret på konkrete beretninger fra Teresa Thanings spirituelle arbejde med helt almindelige danskere, som har oplevet alt fra spontan helbredelse til dyb livstransformation ved at kende til den karmiske eller sjælelige årsag til en fysisk skavank eller en konkret udfordring i deres liv.

SJÆLENS MANGE LIV er en livsbekræftende bog, som hjælper dig med at slippe alt det, du ikke har brug for, så dit indre lys kan skinne frit igennem fra sjælen.
Teresa Thaning er dansk forfatter, Cand. mag., foredragsholder, clairvoyant og spirituel formidler og bibringer ny spirituel viden, som kan forandre dit liv.

SJÆLENS MANGE LIV indeholder blandt andet:
Cases om tidligere liv og deres forbindelse til det du oplever i dette liv.
Viden om sjæleforbindelser og hvordan vi alle er forbundne.
Dyb indsigt i karma og hvad den betyder for dit liv.
En guide til hvordan du kan heale dig selv og ændre dit liv.

Teresa Thaning tager udgangspunkt i egne indre erfaringer og spirituelle oplevelser og formidler levende gennem cases og fortællinger fra eget liv.
Hun beskriver mødet med tankens skabende kraft, hjertets healende potentiale, kommunikation mellem sjæle og den helende virkning i forløsningen af karmiske bånd.

Bogen har opnået stor popularitet og er blevet en spirituel bestsellerbog.
Brugerbedømmelser af Sjælens mange liv


Find lignende bøger
Bogen Sjælens mange liv findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.