Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skaberen, Taberen, Frelseren? - Mikkel Faurholdt - E-bog

- Historien om Dansk Folkeparti

Bag om Skaberen, Taberen, Frelseren?

Dansk Folkeparti er den største succes i dansk politisk historie. På ruinerne af Fremskridtspartiet klatrede en tidligere hjemmehjælper og hendes håndgangne mænd mod magten og de øverste tinder på rekordtid. Partiet har i et kvart århundrede styret, hvad vi taler om. Indflydelsen rækker ud over partiet selv og langt ind i fremtidens Danmark. Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl og Co. var fra starten kernen i DF-familien, men magten er væk, og festen er forbi. Mere end hver femte dansker satte kryds ved liste O, og Kjærsgaard blev kronet som formand for Folketinget, inden det hele kollapsede. Beretningen om Dansk Folkeparti handler om livet bag de lukkede døre på Christiansborg og er den dramatiske og fascinerende historie om brusende sejre, fatale strategiske fejl og et nederlag af episke dimensioner. Det er også historien om en kvindes smuldrende livsværk og om det første opgør nogensinde i egne rækker. Efter Skaberen kom Taberen. Spørgsmålet er nu: Er der en Frelser tilstede?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712063001
 • Udgivet:
 • 15. Februar 2021
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Skaberen, Taberen, Frelseren?

  Beskrivelse af Skaberen, Taberen, Frelseren?

  Dansk Folkeparti er den største succes i dansk politisk historie.

  På ruinerne af Fremskridtspartiet klatrede en tidligere hjemmehjælper og hendes håndgangne mænd mod magten og de øverste tinder på rekordtid. Partiet har i et kvart århundrede styret, hvad vi taler om. Indflydelsen rækker ud over partiet selv og langt ind i fremtidens Danmark.

  Pia Kjærsgaard, Kristian Thulesen Dahl og Co. var fra starten kernen i DF-familien, men magten er væk, og festen er forbi. Mere end hver femte dansker satte kryds ved liste O, og Kjærsgaard blev kronet som formand for Folketinget, inden det hele kollapsede.

  Beretningen om Dansk Folkeparti handler om livet bag de lukkede døre på Christiansborg og er den dramatiske og fascinerende historie om brusende sejre, fatale strategiske fejl og et nederlag af episke dimensioner. Det er også historien om en kvindes smuldrende livsværk og om det første opgør nogensinde i egne rækker.

  Efter Skaberen kom Taberen. Spørgsmålet er nu: Er der en Frelser tilstede?

  Brugerbedømmelser af Skaberen, Taberen, Frelseren?

  • Nina N. 19. Marts 2021

   En interessant og vedkommende gennemgang af DFs storhed og fald.Vi er i gode hænder med drevne folk , som kender de politiske systemer.Ikke så meget nyt men flot gennemgang


  Find lignende bøger
  Bogen Skaberen, Taberen, Frelseren? findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.