Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

SKAM Sæson 4, Sana - Julie Andem - E-bog

Bag om SKAM Sæson 4, Sana

Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over. Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og fjerde bind handler om Sana, som er sikker på, hvem hun er. Den seje pige, der tør sige fra, og som ikke er bange for at stå ved sine holdninger. Men Sana må indse, at alting ikke er en kamp, man kan vinde ved at være hård. Hun bliver nødt til at finde ud af, hvordan man er en god veninde, en god muslim og en god normand - og samtidig er tro mod sig selv og sine egne følelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788763862226
  • Udgivet:
  • 15. Marts 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af SKAM Sæson 4, Sana

Høst & Søn udgiver de originale råmanuskripter til den verdensomspændende successerie SKAM. Manuskripterne indeholder bl.a. scener der aldrig kom med, nyskrevne prologer og epiloger og ikke mindst Julie Andems egne kommentarer og håndskrevne mind maps. Et unikt indblik i skabelsen af serien der har tryllebundet millioner af seere verden over.

Hver sæson udgør nu en bog i manuskriptform, og fjerde bind handler om Sana, som er sikker på, hvem hun er. Den seje pige, der tør sige fra, og som ikke er bange for at stå ved sine holdninger. Men Sana må indse, at alting ikke er en kamp, man kan vinde ved at være hård. Hun bliver nødt til at finde ud af, hvordan man er en god veninde, en god muslim og en god normand - og samtidig er tro mod sig selv og sine egne følelser.

Brugerbedømmelser af SKAM Sæson 4, SanaFind lignende bøger
Bogen SKAM Sæson 4, Sana findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.