Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skjul - E-bog

Bag om Skjul

"GENSYNET Da vi ikke mere kunne se toget forlod vi perronen og gik ind i stationsbygningen vor søn var rejst jeg lod Solvej gå først hun vendte sig mod mig mens jeg lukkede døren og i dette øjeblik var det som om jeg så hende for første gang i mange år vi gik gennem ankomsthallen og ud til bilen kørte og da vi standsede ved rødt lys mærkede jeg at stilheden blev pågående og at jeg ikke anede hvad jeg skulle sige Solvej knugede om sit lommetørklæde" I løbet af de korte, præcise digte i Claus Grymers digtsamling "Skjul" følger vi den første forelskelse i en fremmed kvinde, oplever kærligheden spire og ende i et ægteskab, hvor kvinden til slut igen forekommer fremmed. Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726070019
  • Udgivet:
  • 21. August 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Skjul

"GENSYNET

Da vi ikke mere kunne se toget

forlod vi perronen

og gik ind i stationsbygningen

vor søn var rejst

jeg lod Solvej gå først

hun vendte sig mod mig

mens jeg lukkede døren

og i dette øjeblik var det som om

jeg så hende for første gang i mange år

vi gik gennem ankomsthallen og ud til bilen

kørte

og da vi standsede ved rødt lys

mærkede jeg at stilheden blev pågående og at

jeg ikke anede hvad jeg skulle sige

Solvej knugede om sit lommetørklæde"

I løbet af de korte, præcise digte i Claus Grymers digtsamling "Skjul" følger vi den første forelskelse i en fremmed kvinde, oplever kærligheden spire og ende i et ægteskab, hvor kvinden til slut igen forekommer fremmed.

Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Brugerbedømmelser af SkjulFind lignende bøger

Bogen Skjul findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.