Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Skoven

En af de mest læste tyske krimiforfattere, med mere end fire millioner bøger i tryk. En nat går en campingvogn op i flammer i skoven nær Ruppertshain. I de udbrændte rester finder man et lig. Politibetjentene Oliver von Bodenstein og Pia Kirchhoff efterforsker først dødsfaldet som en brandstiftelse, men det bliver snart klart, at der er tale om mord. Kort efter bliver en dødeligt syg ældre kvinde myrdet. Bodenstein er rystet – han har kendt kvinden siden sin barndom. Efterforskningen trækker tråde tilbage til sommeren 1972, hvor Bodensteins bedste ven Artur forsvandt sporløst. Et barndomstraume, han aldrig er kommet sig over – og for indbyggerne i Ruppertshain en gammel historie, man ikke skal rode op i. Skoven er femte bind på dansk i serien om politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772381718
 • Udgivet:
 • 15. September 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Skoven

  Beskrivelse af Skoven

  En af de mest læste tyske krimiforfattere, med mere end fire millioner bøger i tryk.

  En nat går en campingvogn op i flammer i skoven nær Ruppertshain. I de udbrændte rester finder man et lig. Politibetjentene Oliver von Bodenstein og Pia Kirchhoff efterforsker først dødsfaldet som en brandstiftelse, men det bliver snart klart, at der er tale om mord. Kort efter bliver en dødeligt syg ældre kvinde myrdet. Bodenstein er rystet – han har kendt kvinden siden sin barndom. Efterforskningen trækker tråde tilbage til sommeren 1972, hvor Bodensteins bedste ven Artur forsvandt sporløst. Et barndomstraume, han aldrig er kommet sig over – og for indbyggerne i Ruppertshain en gammel historie, man ikke skal rode op i.

  Skoven er femte bind på dansk i serien om politibetjentene Pia Kirchhoff og Oliver von Bodenstein.

  Forlagets beskrivelse af Skoven

  MIDT OM NATTEN går en campingvogn op i flammer i skoven nær Ruppertshain. I de udbrændte rester finder man et lig. Politibetjentene Oliver von Bodenstein og Pia Kirchoff fra kriminalafdelingen i Hofheim efterforsker først dødsfaldet som en brandstiftelse, men det står inden længe klart, at der er tale om mord. Kort efter myrdes en dødeligt syg ældre kvinde. Bodenstein er rystet – han har kendt kvinden siden sin barndom.

  Efterforskningen trækker tråde tilbage til sommeren 1972, hvor Bodensteins bedste ven Artur forsvandt sporløst. Det er et barndomstraume, han aldrig er kommet sig over – og for indbyggerne i Ruppertshain en gammel historie, man ikke skal rode op i.

  Det bliver OLIVER VON BODENSTEINS hidtil mest personlige sag.

  Brugerbedømmelser af Skoven  Find lignende bøger
  Bogen Skoven findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.