Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Skovtårnsmordet af Hans-Willy Bautz

Skovtårnsmordet - Bog

- Sydsjællandskrimi med Angela Pecci og Michael Bech

Bag om Skovtårnsmordet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har hænderne fulde med at opklare forbrydelser på Haslevegnen. En 18-årig kvinde findes død i en skov uden for byen. Hun formodes at have været udsat for drugrape. I Haslevs centrum bliver en ung mand knivstukket. Ved Skovtårnet mellem Rønnede og Vester Egede bliver en ung kvinde fundet skudt. I Haslev deales der i stor stil, blandt andet ved Kultunariet, og noget tyder på en rivalisering mellem den unge kvinde, der blev dræbt ved Skovtårnet, og en narkogruppering af anden etnisk herkomst. Den dansk-tyske journalist Michael Bech og hans kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, holder efterårsferie i Faxe Ladeplads og kan ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. De kommer på sporet af en forbindelse til Sicilien, som får dem til at efterforske på Masnedø, hvor de vil kigge en italiensk ingeniør efter i sømmene. Han arbejder på Storstrømsbroprojektet. På Masnedø kommer det til en skudepisode. Efterfølgende sker der en dramatisk anholdelse på Sydmotorvejen. I Haslev finder en skudveksling sted i forbindelse med overvågningen af en villa, hvor der ikke alene er fundet narko, men også store mængder af våben. Midt i deres efterforskning forstår Angela Pecci og Michael Bech også at nyde livet som turister i det sydsjællandske. Gastronomi og erotik krydrer handlingen. Skovtårnsmordet er en rigtig Sydsjællandskrimi med en afstikker til Sicilien. Uddrag af bogen Hun var på vej over mod tårnet fra sydsiden, så nu gjaldt det for ham om at komme uset om bag hende og så op i tårnet. Han lagde mærke til, at hun stadig havde sin styrthjelm på. Måske gjorde den sit til, at hun ikke hørte, at han trådte på kviste, der knækkede. Han sneg sig over mod indgangen af tårnet, hvor han let og elegant sprang over spærringen for straks at lægge sig fladt ned, så kvinden ikke umiddelbart så ham, hvis hun havde hørt bumpet fra hans fødder, da de ramte rampens træbelægning. Da hun ikke reagerede, endsige så i hans retning, rejste han sig hurtigt op og begyndte at gå opad i tårnet. Kvinden var nået over til det runde bord og skulle lige til at sætte en fod på boardwalken omkring det, da der lød et højt plop. Hun gav et lille skrig fra sig, da et kaliber 222 Magnumprojektil borede sig gennem hendes læderjakke, gennem ryggen og ind til hendes hjerte og derfra ud gennem brystkassen. Hun faldt om. Død på stedet. Om forfatteren Hans-Willy Bautz er født i Haslev i 1946. Han er handelsuddannet i autobranchen og autodidakt journalist. 1984-2014 arbejdede han som avisudgiver og redaktør i Uetze ved Hannover i Tyskland. I Tyskland har han fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier. I Danmark er det inklusive denne bog blevet til fem krimier. Desuden har han indtil nu oversat tre tyske krimier til dansk. Han skriver allerede på sin sjette krimi og har planer om en børnebog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772378534
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 316
 • Udgivet:
 • 14. Juli 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x221x24 mm.
 • Vægt:
 • 503 g.
 • 208,95 kr.
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 1-2 hverdage
 • 19. Oktober 2021
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 181,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Skovtårnsmordet
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har hænderne fulde med at opklare forbrydelser på Haslevegnen. En 18-årig kvinde findes død i en skov uden for byen. Hun formodes at have været udsat for drugrape. I Haslevs centrum bliver en ung mand knivstukket. Ved Skovtårnet mellem Rønnede og Vester Egede bliver en ung kvinde fundet skudt. I Haslev deales der i stor stil, blandt andet ved Kultunariet, og noget tyder på en rivalisering mellem den unge kvinde, der blev dræbt ved Skovtårnet, og en narkogruppering af anden etnisk herkomst. Den dansk-tyske journalist Michael Bech og hans kæreste, den sicilianske kriminalkommissær Angela Pecci, holder efterårsferie i Faxe Ladeplads og kan ikke lade være med at blande sig i efterforskningen. De kommer på sporet af en forbindelse til Sicilien, som får dem til at efterforske på Masnedø, hvor de vil kigge en italiensk ingeniør efter i sømmene. Han arbejder på Storstrømsbroprojektet. På Masnedø kommer det til en skudepisode. Efterfølgende sker der en dramatisk anholdelse på Sydmotorvejen. I Haslev finder en skudveksling sted i forbindelse med overvågningen af en villa, hvor der ikke alene er fundet narko, men også store mængder af våben. Midt i deres efterforskning forstår Angela Pecci og Michael Bech også at nyde livet som turister i det sydsjællandske. Gastronomi og erotik krydrer handlingen.
Skovtårnsmordet er en rigtig Sydsjællandskrimi med en afstikker til Sicilien.

Uddrag af bogen
Hun var på vej over mod tårnet fra sydsiden, så nu gjaldt det for ham om at komme uset om bag hende og så op i tårnet. Han lagde mærke til, at hun stadig havde sin styrthjelm på. Måske gjorde den sit til, at hun ikke hørte, at han trådte på kviste, der knækkede. Han sneg sig over mod indgangen af tårnet, hvor han let og elegant sprang over spærringen for straks at lægge sig fladt ned, så kvinden ikke umiddelbart så ham, hvis hun havde hørt bumpet fra hans fødder, da de ramte rampens træbelægning. Da hun ikke reagerede, endsige så i hans retning, rejste han sig hurtigt op og begyndte at gå opad i tårnet. Kvinden var nået over til det runde bord og skulle lige til at sætte en fod på boardwalken omkring det, da der lød et højt plop. Hun gav et lille skrig fra sig, da et kaliber 222 Magnumprojektil borede sig gennem hendes læderjakke, gennem ryggen og ind til hendes hjerte og derfra ud gennem brystkassen. Hun faldt om. Død på stedet.

Om forfatteren
Hans-Willy Bautz er født i Haslev i 1946. Han er handelsuddannet i autobranchen og autodidakt journalist. 1984-2014 arbejdede han som avisudgiver og redaktør i Uetze ved Hannover i Tyskland. I Tyskland har han fået udgivet to bøger med fortællinger og to krimier. I Danmark er det inklusive denne bog blevet til fem krimier. Desuden har han indtil nu oversat tre tyske krimier til dansk. Han skriver allerede på sin sjette krimi og har planer om en børnebog.
Brugerbedømmelser af Skovtårnsmordet
 • Krimiormen s. 7. August 2021

  ”Skovtårnsmordet” er 5. bind i serien om Angela Pecci & Michael Bech. Angela Pecci er Siciliansk kriminalkommissær og hendes kæreste Michael Bech er Dansk-tysk journalist. Fra 1. bind har deres forhold udviklet sig fra venskab til en stormende forelskelse.

  Jeg har på nuværende tidspunkt i serien opdaget at kæresteparret af uransagelige årsager konstant får viklet sig ind i diverse mordsager og kriminelle aktiviteter. Denne gang er de taget til Faxe ladeplads til Michaels forældres sommerhus, for at holde en afslappet ferie, bare de 2.

  Historien har en god sammenhæng og er spækket med fuld fart over feltet i den rette mængde.

  Hele serien får absolut mine varmeste anbefalinger med på vejen og i særdeleshed ”Skovtårnsmordet". Der skal ikke herske tvivl om at Hans-Willy Bautz forstår at fastholde læseren i spænding og jeg glæder mig allerede til næste bind i serien, som jeg ved at forfatteren allerede er i gang med.

  Vurdering: 5/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Skovtårnsmordet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.