Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort storm - Mette Engel-Holm - E-bog

Bag om Sort storm

“Løb for pokker, knægt,” råbte en stemme. Reef kiggede op i Dennies alvorlige ansigt og vristede sig fri. Han havde ikke tænkt sig at efterlade momse. Hun og Joonie var hans ansvar. Joonie! Erkendelsen ramte ham som en hammer. Han kunne ikke længere mærke hendes små hænder holde fast i sig. Dennie havde endnu engang fat i ham. “Løb,” råbte han igen og pegede insisterende i retning af busserne. Han måtte have slået hovedet, for bloddråber trak røde streger ned over hans nakke og hals. “De har Joonie.” 17-årige Reef fra Yderzonen bor kun et stenkast fra den mur, der skal holde hans verden i sikkerhed for sandmasserne. I et tørkeplaget USA i fremtiden regerer de magtfulde Gaias Disciple. Nu lover de et nyt og bedre liv for alle i indkapslede megabyer. Reef og hans familie tvinges væk fra deres hjem. Han opdager dog efterhånden, at der er noget om det, når der hviskes om folk der forsvinder og at der er sandheder, der ikke tåler dagens lys. Sort Storm er en nervepirrende science-fictionfortælling fra en dystopisk fremtid.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794244619
  • Udgivet:
  • 4. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Sort storm

“Løb for pokker, knægt,” råbte en stemme.
Reef kiggede op i Dennies alvorlige ansigt og vristede sig fri. Han havde ikke tænkt sig at efterlade momse. Hun og Joonie var hans ansvar. Joonie! Erkendelsen ramte ham som en hammer. Han kunne ikke længere mærke hendes små hænder holde fast i sig.
Dennie havde endnu engang fat i ham.
“Løb,” råbte han igen og pegede insisterende i retning af busserne. Han måtte have slået hovedet, for bloddråber trak røde streger ned over hans nakke og hals. “De har Joonie.”

17-årige Reef fra Yderzonen bor kun et stenkast fra den mur, der skal holde hans verden i sikkerhed for sandmasserne.
I et tørkeplaget USA i fremtiden regerer de magtfulde Gaias Disciple. Nu lover de et nyt og bedre liv for alle i indkapslede megabyer.
Reef og hans familie tvinges væk fra deres hjem. Han opdager dog efterhånden, at der er noget om det, når der hviskes om folk der forsvinder og at der er sandheder, der ikke tåler dagens lys.

Sort Storm er en nervepirrende science-fictionfortælling fra en dystopisk fremtid.

Brugerbedømmelser af Sort stormFind lignende bøger
Bogen Sort storm findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.