Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stenløvens brøl - Sidsel Sander Mittet - E-bog

Bag om Stenløvens brøl

I det gyldne morgengry marcherede række efter række af sortklædte soldater op mod Maasa-das port, blot for at sprede sig ud på plateauet foran. ”De er så mange,” sagde Itua. ”Jeg anede ikke, de var så mange.” Sandsnogenes by er faldet, hilaerne er splittet af interne stridigheder, og morikanerne er på fremmarch med den skånselsløse Iton i spidsen. Midt i konflikten står Itua, den tidligere morikanske adelskvinde, der nu er kriger, og Kraftkrigeren, Aaton, som har brudt med sit folks traditioner og tabuer. Flugt er ikke længere en mulighed. Begge må de indtage deres roller og samle hilaerne i den kamp, der kommer til at forme landets fremtid. Stenløvens brøl er tredje bog i trilogien: Krøniken om Morika.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793456303
  • Udgivet:
  • 18. November 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Stenløvens brøl

I det gyldne morgengry marcherede række efter række af sortklædte soldater op mod Maasa-das port, blot for at sprede sig ud på plateauet foran.
”De er så mange,” sagde Itua. ”Jeg anede ikke, de var så mange.”

Sandsnogenes by er faldet, hilaerne er splittet af interne stridigheder, og morikanerne er på fremmarch med den skånselsløse Iton i spidsen. Midt i konflikten står Itua, den tidligere morikanske adelskvinde, der nu er kriger, og Kraftkrigeren, Aaton, som har brudt med sit folks traditioner og tabuer. Flugt er ikke længere en mulighed. Begge må de indtage deres roller og samle hilaerne i den kamp, der kommer til at forme landets fremtid.

Stenløvens brøl er tredje bog i trilogien: Krøniken om Morika.

Brugerbedømmelser af Stenløvens brølFind lignende bøger
Bogen Stenløvens brøl findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.