Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Step Træning af Marina Aagaard

Step Træning - E-bog

- Fire trin til optimal steptræning

Bag om Step Træning

En populær håndbog om steptræning. De fire trin, ud over steptrinnet selv, er intensitet, impact, koreografi og undervisningsmetodik. Bogen omhandler alle de vigtigste områder inden for steptræning; Stepbænken, programlægning, organisation og opstillinger. Opvarmning, konditionstræning, udstrækning. Cirkeltræning, intervaltræning og powertræning samt andre former for steptræning. Indeholder en stor illustreret oversigt med trin-for-trin beskrivelser af alle de populæreste steptrin og variationer til ethvert niveau. Bogen er til aerobic, fitness og gymnastik instruktører, fysioterapeuter, idrætslærere og idrætsstuderende i gymnasiet og folkeskolen, på aftenskoler og højskoler, ved skoler, universiteter og seminarier og andre step interesserede.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792693716
  • Udgivet:
  • 22. Juni 2013
  • 118,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 101,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Step Træning
En populær håndbog om steptræning. De fire trin, ud over steptrinnet selv, er intensitet, impact, koreografi og undervisningsmetodik.
Bogen omhandler alle de vigtigste områder inden for steptræning; Stepbænken, programlægning, organisation og opstillinger. Opvarmning, konditionstræning, udstrækning. Cirkeltræning, intervaltræning og powertræning samt andre former for steptræning.
Indeholder en stor illustreret oversigt med trin-for-trin beskrivelser af alle de populæreste steptrin og variationer til ethvert niveau.
Bogen er til aerobic, fitness og gymnastik instruktører, fysioterapeuter, idrætslærere og idrætsstuderende i gymnasiet og folkeskolen, på aftenskoler og højskoler, ved skoler, universiteter og seminarier og andre step interesserede.
Brugerbedømmelser af Step Træning


Find lignende bøger
Bogen Step Træning findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.