Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stilhedssang - Nina Malinovski - E-bog

Bag om Stilhedssang

"En sagde engang – jo ældre man bliver, jo oftere møder man døden – selvfølgelig, det siger sig selv Og pludselig står man alligevel dér, så mærkeligt uforberedt, for man føder da børn for at de skal leve, det mest almindelige er da at leve, ikke?" Nina Malinovskis digte i "Stilhedssang" beskæftiger sig bredt med sider af livet, som de færreste kommer udenom, livet og døden, kærligheden og tabet. Digtene handler om de mellemrum, der f.eks. kan opstå når en solsort er holdt op med at synge og før den begynder igen. Det øjeblik, hvor alting kan ske. Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726046793
  • Udgivet:
  • 19. Marts 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Stilhedssang

"En sagde engang –
jo ældre man bliver, jo
oftere møder man døden –
selvfølgelig, det siger sig selv
Og pludselig står man alligevel
dér, så mærkeligt uforberedt, for
man føder da børn for at de skal leve,
det mest almindelige er da at leve, ikke?"

Nina Malinovskis digte i "Stilhedssang" beskæftiger sig bredt med sider af livet, som de færreste kommer udenom, livet og døden, kærligheden og tabet. Digtene handler om de mellemrum, der f.eks. kan opstå når en solsort er holdt op med at synge og før den begynder igen. Det øjeblik, hvor alting kan ske.

Den danske digter Nina Malinovski er født i 1951. Udover sine mange anmelderroste digtsamlinger har Nina Malinovski skrevet manuskripter til teater, film og opera samt noveller. Nina Malinovski har modtaget en lang række priser og legater, blandt andet Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Brugerbedømmelser af StilhedssangFind lignende bøger
Bogen Stilhedssang findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.