Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stoner - John Williams - Bog

Bag om Stoner

Fra glemt mesterværk til international bestseller! Stoner er et fascinerende, velskrevet og rørende portræt af en helt almindelig mand, hvis liv man ikke kan undgå at blive berørt af. Det er en roman om identitet, om livet, om de valg, vi træffer. William Stoner bliver i slutningen af det nittende århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA. Som ung går han på landbrugsskole, men drages af litteraturens verden. Han vender aldrig hjem til forældrenes gård og vælger i stedet det akademiske liv, hvor bøgerne og litteraturen forbliver hans faste holdepunkt – også når konflikter og skuffelser truer med at ødelægge hans tilværelse.  Bogen blev første gang udgivet i 1965, siden genudgivet i 2006 i USA, hvorefter mange forlag verden over fik øjnene op for romanen. Den er nu en international bestseller. "En gang imellem støder man på en bog, der mere end så mange andre bekræfter, hvorfor man beskæftiger sig med litteratur." - Jens Christian Grøndahl "Den bedste bog, du aldrig har læst." - Carsten Andersen, Politiken "Uha, hvor er den stærk og velskrevet." Per Krogh Hansen, fem stjerner i Berlingske. "Det er helt enkelt en roman om en mand, der går på college og bliver lærer. Men det er noget af det mest fascinerende, jeg nogensinde har læst." - Tom Hanks "John Williams’ Stoner er mere sjælden end en god bog - det er en perfekt bog. Så velskrevet og smuk, så dybt rørende." - The New York Times Book Review "Et mesterligt portræt af en virkelig dedikeret mand." - The New Yorker

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711454299
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 304
 • Udgivet:
 • 7. Maj 2015
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 146x221x21 mm.
 • Vægt:
 • 420 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 4. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Stoner

Fra glemt mesterværk til international bestseller!

Stoner er et fascinerende, velskrevet og rørende portræt af en helt almindelig mand, hvis liv man ikke kan undgå at blive berørt af. Det er en roman om identitet, om livet, om de valg, vi træffer.

William Stoner bliver i slutningen af det nittende århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA. Som ung går han på landbrugsskole, men drages af litteraturens verden. Han vender aldrig hjem til forældrenes gård og vælger i stedet det akademiske liv, hvor bøgerne og litteraturen forbliver hans faste holdepunkt – også når konflikter og skuffelser truer med at ødelægge hans tilværelse. 

Bogen blev første gang udgivet i 1965, siden genudgivet i 2006 i USA, hvorefter mange forlag verden over fik øjnene op for romanen. Den er nu en international bestseller.

"En gang imellem støder man på en bog, der mere end så mange andre bekræfter, hvorfor man beskæftiger sig med litteratur." - Jens Christian Grøndahl

"Den bedste bog, du aldrig har læst." - Carsten Andersen, Politiken

"Uha, hvor er den stærk og velskrevet." Per Krogh Hansen, fem stjerner i Berlingske.

"Det er helt enkelt en roman om en mand, der går på college og bliver lærer. Men det er noget af det mest fascinerende, jeg nogensinde har læst."
- Tom Hanks

"John Williams’ Stoner er mere sjælden end en god bog - det er en perfekt bog. Så velskrevet og smuk, så dybt rørende."
- The New York Times Book Review

"Et mesterligt portræt af en virkelig dedikeret mand."
- The New Yorker

Forlagets beskrivelse af Stoner

Fra glemt mesterværk til international bestseller! Stoner er et fascinerende, velskrevet og rørende portræt af en helt almindelig mand, hvis liv man ikke kan undgå at blive berørt af. Det er en roman om identitet, om livet, om de valg, vi træffer.

William Stoner bliver i slutningen af det nittende århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA. Som ung går han på landbrugsskole, men drages af litteraturens verden. Han vender aldrig hjem til forældrenes gård og vælger i stedet det akademiske liv, hvor bøgerne og litteraturen forbliver hans faste holdepunkt - også når konflikter og skuffelser truer med at ødelægge hans tilværelse.

Bogen blev første gang udgivet i 1965, siden genudgivet i 2006 i USA, hvorefter mange forlag verden over fik øjnene op for romanen. Den er nu en international bestseller.

?En gang imellem støder man på en bog, der mere end så mange andre bekræfter, hvorfor man beskæftiger sig med litteratur.? - Jens Christian Grøndahl???Den bedste bog, du aldrig har læst.? - Carsten Andersen, Politiken???Uha, hvor er den stærk og velskrevet.? - Per Krogh Hansen, fem stjerner i Berlingske.

?Det er helt enkelt en roman om en mand, der går på college og bliver lærer. Men det er noget af det mest fascinerende, jeg nogensinde har læst.?
- Tom Hanks

?John Williams? Stoner er mere sjælden end en god bog - det er en perfekt bog. Så velskrevet og smuk, så dybt rørende.? - The New York Times Book Review

?Et mesterligt portræt af en virkelig dedikeret mand.? - The New Yorker

Brugerbedømmelser af StonerGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.