Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Studentermordet - Maria Lang - E-bog

Bag om Studentermordet

"Syng om studentens lykkelige dag, lad os frydes i ungdommens vår!" Studentereksamen er ved at blive afviklet i den svenske provinsby Skoga, kriminalkommissær Christer Wijks hjemby. Men ikke alle er tilfredse med resultatet. Til translokationsfesten findes rektor Harald Hellmann pludselig myrdet – og både elever, lærere og censorer er under mistanke. For Hellmann var ikke en populær rektor. Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771744484
  • Udgivet:
  • 7. August 2015
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Studentermordet

"Syng om studentens lykkelige dag, lad os frydes i ungdommens vår!"

Studentereksamen er ved at blive afviklet i den svenske provinsby Skoga, kriminalkommissær Christer Wijks hjemby. Men ikke alle er tilfredse med resultatet. Til translokationsfesten findes rektor Harald Hellmann pludselig myrdet – og både elever, lærere og censorer er under mistanke. For Hellmann var ikke en populær rektor.

Den svenske forfatter Dagmar Maria Lange (1914-1991) skrev en lang række krimier under pseudonymet Maria Lang. Efter sin debut i 1949 med krimien "Morderen lyver" udgav Maria Lang én krimi om året og bliver i dag betragtet som Sveriges første krimidronning. Maria Lang havde en doktorgrad i litteratur og ved siden af virket som krimiforfatter skrev hun filmmanuskripter og skuespil samt avisartikler om blandt andet opera.

Brugerbedømmelser af StudentermordetFind lignende bøger
Bogen Studentermordet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.