Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Sundhed, menneske og samfund af Michael Hviid Jacobsen

Sundhed, menneske og samfund - E-bog

Bag om Sundhed, menneske og samfund

Denne bog henvender sig til alle sundhedsbachelorer, men især vil kommende bioanalytikere, fysioterapeuter, sygeplejersker, jordemødre, radiografer og ergoterapeuter have udbytte af bogen, da den er skrevet tæt op ad gældende bekendtgørelser og studieordninger. Bogen viser, hvordan samfundet sætter rammerne for den sundhedsprofessionelles møde med borgeren. Disse rammer udgøres af konkrete politiske tiltag og bestemmelser, ikke mindst lovgivning, folkesundhedsprogrammer og aktuelle forebyggelses-, sundhedsfremme- og behandlingstilbud fra kommuner og regioner, hvilket det er den sundhedsprofessionelles opgave at udmønte i forhold til den specifikke borger. Samtidig indvirker forskellige strømninger og strukturer på mødet, fx samfundets formelle og uformelle magtrelationer, ulig fordeling af muligheder og ressourcer samt forskellige opfattelser af væsentlige begreber som risiko, livsstil og det gode liv . Uanset faglig baggrund og rolle har den sundhedsprofessionelle brug for viden om disse forhold, når borgeren får behov for en indsats fra sundhedsvæsenet. Bag bogen står fremtrædende danske forskere og undervisere, som udmærker sig ved både indsigt og vilje til at formidle.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788759323410
 • Beskyttelse:
 • DRM
 • Udgivet:
 • 2. Maj 2013
 • 259,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 225,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Sundhed, menneske og samfund
Denne bog henvender sig til alle sundhedsbachelorer, men især vil kommende bioanalytikere, fysioterapeuter, sygeplejersker, jordemødre, radiografer og ergoterapeuter have udbytte af bogen, da den er skrevet tæt op ad gældende bekendtgørelser og studieordninger.

Bogen viser, hvordan samfundet sætter rammerne for den sundhedsprofessionelles møde med borgeren. Disse rammer udgøres af konkrete politiske tiltag og bestemmelser, ikke mindst lovgivning, folkesundhedsprogrammer og aktuelle forebyggelses-, sundhedsfremme- og behandlingstilbud fra kommuner og regioner, hvilket det er den sundhedsprofessionelles opgave at udmønte i forhold til den specifikke borger.

Samtidig indvirker forskellige strømninger og strukturer på mødet, fx samfundets formelle og uformelle magtrelationer, ulig fordeling af muligheder og ressourcer samt forskellige opfattelser af væsentlige begreber som risiko, livsstil og det gode liv . Uanset faglig baggrund og rolle har den sundhedsprofessionelle brug for viden om disse forhold, når borgeren får behov for en indsats fra sundhedsvæsenet.

Bag bogen står fremtrædende danske forskere og undervisere, som udmærker sig ved både indsigt og vilje til at formidle.
Brugerbedømmelser af Sundhed, menneske og samfund


Find lignende bøger
Bogen Sundhed, menneske og samfund findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.