Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Black Friday på bøger - SPAR OP TIL 85%

Endelig er dagen her, som vi alle har ventet så længe på. Vi har glædet os utrolig meget til at fejre Black Friday sammen med vores fantastiske kunder, og vi markerer det med årets mest vanvittige rabatter. Som traditionen byder, har vi samlet et imponerende udvalg af bøger, hvor vi har håndplukket nogle af de nyeste og mest populære bestsellers med besparelser på HELT OP TIL 85%. 

Skynd dig at shoppe i dag, spar masser af penge og få styr på årets julegaver allerede nu. Vi har udvidet returfristen til d. 31/1-2024 for alle køb, så julegaver købt på Black Friday også kan returneres. Vi har samlet den bedste inspiration til helt absurd lave priser, så du kan lave årets røverkøb. Find dine Black Friday-bøger hurtigt, da efterspørgslen er særlig høj i dag, og nogle af bestsellerne desværre kan blive udsolgt i løbet dagen.

Vis mere

BLIV MEDLEM

Her på siden har vi samlet et hav af vores bedste bøger til utrolig lave Black Friday priser. Du kan derfor spare en masse penge på dit Black Friday bogkøb, men det stopper slet ikke her. For nu kan du tilmelde dig vores medlemskab og få bøgerne til endnu lavere priser end de rabatter, du finder i ovenstående udvalg. Hvis du i forvejen er medlem hos Tales eller tilmelder dig medlemskab til Black Friday, kan du få endnu større rabatter, end hvis du ikke har medlemskab hos os. Så bliv medlem i dag, da priserne aldrig bliver lavere, før til Black Friday næste år.

Bliv medlem i dag

Black Friday på bøger 2023

De fleste kender til dagen, hvor mange fysiske og online butikker sætter store besparelser på deres produkter, og hvor det er en selvfølge at forkæle sig selv og shoppe ind til julegaverne, nemlig Black Friday. Black Friday 2023 er den oplagte dag at købe sin favorit bog på, da der kan være store besparelser at hente. Hos Tales.dk finder du netop store Black Friday tilbud på et hav af håndplukkede bøger, så du kan forkæle dig selv eller en du holder af. Læs mere om Black Friday på bøger 2023 hernede på siden eller hop og se vores tilbud ovenover. Black Friday tilbud på bøger

Hvis du leder efter tilbud på bøger, så er det i dag, du skal slå til! Hele dagen har vi sørget for ekstreme Black Friday rabatter på et hav af bøger. Det kan være, du leder efter en spændende krimi, en inspirerende kogebog eller en biografi om en person, du ser rigtig meget op til. Vi har inddelt bøgerne i kategorier ovenover, for at gøre det endnu lettere at finde de bøger, der står øverst på din ønskeliste. Hvis du elsker at bruge tid i køkkenet eller blot mangler inspiration til din næste madlavning, så kan vores Black Friday tilbud på Valdemarsro bøgerne være et godt bud til dig. Gå til udvalget ovenover og bliv inspireret til din næste læsning. Begrænset antal bøger på lager

Black Friday er årets største shoppingdag, hvilket det i den grad også er hos Tales.dk. Vi har derfor sørget for at hylderne er fyldt op, for at kunne glæde alle vores kunder med spændende læseoplevelser med de højeste rabatter. Vi ved dog, at efterspørgslen på vores bøger er utrolig høj på Black Friday, hvilket desværre kan medføre til hurtige udsolgte produkter. Hvis du vil være sikker på at få fat i den bog, som du har ventet på at komme på tilbud, så anbefaler vi dig at sidde klar til at vores Black Friday tilbud begynder. Du kan læse mere om vores 3 tips herunder, for at være så godt forberedt som muligt. 3 tips op til Black Friday hos Tales

1. Lav en ønskeliste
Lav din egen ønskeliste med de bøger, som du ønsker at få fingrene i allerede inden vores Black Friday tilbud begynder. Det er altid godt at være forberedt og vide hvilke bøger, du skal købe hos os inden kampagnen begynder.  

2. Tilmeld dig Tales Premium
Du kan allerede inden Black Friday 2023 begynder oprette medlemskab hos os, så du kan få vores Black Friday bøger til endnu lavere priser, nemlig til fordelspriser. Hvis du ikke har gjort dette inden, er der også mulighed for vælge den ønskede bog til fordelspris, når du tilføjer bogen til kurven.

3. Sid klar d. 24/11 - kl. 00.01
Sid klar hos Tales.dk når Black Friday kampagnen begynder d. 24/11 kl. 00.01, så du kan være sikker på at kunne læse de bøger, der står øverst på din ønskeliste til den billigste pris. Vi kan desværre ikke love at vores populære bøger ikke bliver udsolgt i løbet af Black Friday, og derfor vil det være først til mølle på vores Black Friday bøger.FAQ - oftest stillede spørgsmål til Black Friday

Kan jeg bytte julegaver, som er købt på Black Friday?

Hos Tales.dk har du altid mulighed for at fortryde dine køb på fysiske bøger, da vi tilbyder 30 dages fuld returret. Men i perioden her op til jul har vi sørget for udvidet returret helt frem til d. 31/1-2024, så julegaver eller andre bøger der er købt på Black Friday også kan fortrydes.

Hvad hedder årets største shoppingdag i Danmark?

Årets største shoppingdag i Danmark hedder ‘Black Friday’.

Hvordan fejrer butikker og kunder Black Friday?

Black Friday bliver fejret ved at de fleste fysiske og online butikker sætter rabatter på deres produkter til kunderne. 

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday 2023 bliver markeret den 24. november. Årets shoppingdag bliver altid fejret på dagen efter Thanksgiving bliver holdt i USA. Besøg Tales.dk, spar op til 85% på bøger og få sikret årets julegaver til ham eller hende du holder af.

Hvorfor fejrer man Black Friday?

Thanksgiving er en helligdag på en torsdag i USA, hvor amerikanerne bruger tid sammen med deres nærmeste, og hvor de fleste butikker holder lukket. Amerikanerne bruger derfor fredagen til at genstarte salget og til at shoppe årets julegaver, hvorfor der altid er godt gang i den, for at sikre de bedste tilbud. Dette koncept er nået rundt i hele verdenen, hvorfor man fejre Black Friday. 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shoppingdag.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.