Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Mad om bord - Ole Braad-Sørensen - Bog

- Nemme og gode madopskrifter til sejlturen

Bag om Mad om bord

Madlavning om bord på en lille sejlbåd kan godt være en opgave der trækker tænder ud. Denne bog indeholder opskrifter hvor enkelte er egnet til det 'store' pantry på ferieture i en større sejlbåd, hvor man ønsker mad som derhjemme og har tid og lyst til at lave noget særligt, men de fleste er hurtige og nemme, mere egnet til langture som distance kapsejladser, hvor der ikke er den store tid og lyst til større kulinariske udfoldelser, eller det mere beskedne pantry i en mindre sejlbåd. De fleste opskrifter i bogen er afprøvet, justeret og godkendt om bord på superyachten 'Inger', en Granada 24, hvor pantryet er meget beskedent med kun to spritblus. Nogle retter i bogen tilberedes i en gryde. Det gælder selvfølgelig supper og gryderetter. Men langt de fleste opskrifter foregår på en stegepande. Dette af hensyn til det lille pantry hvor der ikke er plads til de store armbevægelser. Madlavning i en stegepande kan ikke være mere enkel. Dog kan mange af retterne arrangeres som festmiddage.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743030409
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 166
  • Udgivet:
  • 22. april 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 148x210x11 mm.
  • Vægt:
  • 250 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 21. november 2024

Beskrivelse af Mad om bord

Madlavning om bord på en lille sejlbåd kan godt være en opgave der trækker tænder ud.
Denne bog indeholder opskrifter hvor enkelte er egnet til det 'store' pantry på ferieture i en større sejlbåd, hvor man ønsker mad som derhjemme og har tid og lyst til at lave noget særligt, men de fleste er hurtige og nemme, mere egnet til langture som distance kapsejladser, hvor der ikke er den store tid og lyst til større kulinariske udfoldelser, eller det mere beskedne pantry i en mindre sejlbåd.
De fleste opskrifter i bogen er afprøvet, justeret og godkendt om bord på superyachten 'Inger', en Granada 24, hvor pantryet er meget beskedent med kun to spritblus.
Nogle retter i bogen tilberedes i en gryde. Det gælder selvfølgelig supper og gryderetter. Men langt de fleste opskrifter foregår på en stegepande. Dette af hensyn til det lille pantry hvor der ikke er plads til de store armbevægelser. Madlavning i en stegepande kan ikke være mere enkel. Dog kan mange af retterne arrangeres som festmiddage.

Brugerbedømmelser af Mad om bord



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.