Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Thi kært er livet - Peter Christen Alsted - E-bog

Bag om Thi kært er livet

Der står en lind ved den røde gavl; der synger en småfugl grå: "Skønjomfru, du lukke dit vindue op, du lade det åbent stå." Nu spirer sæd, nu bryder knop, nu drager våren om land. Årstidernes gang, skønjomfruer, riddere og middelalderens menneskeskæbner vækkes til live i "Thi kært er livet", der indeholder ni folkevisebilleder af den danske forfatter Peter Alsted. Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726020465
  • Udgivet:
  • 7. Marts 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Thi kært er livet

Der står en lind ved den røde gavl;

der synger en småfugl grå:

"Skønjomfru, du lukke dit vindue op,

du lade det åbent stå."

Nu spirer sæd, nu bryder knop,

nu drager våren om land.

Årstidernes gang, skønjomfruer, riddere og middelalderens menneskeskæbner vækkes til live i "Thi kært er livet", der indeholder ni folkevisebilleder af den danske forfatter Peter Alsted.

Peter Christen Alsted (1864-1944) var en dansk forfatter og højskolelærer. Han debuterede i 1896 med "Røde syrener" og udgav derefter en række romaner, viser og vers. I sit stort anlagte erindringsværk, der blev afsluttet omkring 1940, fortæller han om livet i København og på højskolen i Uldum og giver karakteristikker af en lang række af tidens højskolefolk, journalister, digtere og andre litterære personligheder.

Brugerbedømmelser af Thi kært er livetFind lignende bøger
Bogen Thi kært er livet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.