Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tiden er nu: kronikker og anmeldelser - E-bog

Bag om Tiden er nu. Kronikker og anmeldelser

"Tiden er nu" er en samling af Inge Eriksens kronikker og anmeldelser fra starten af 1990‘erne. Ursula K le Guins "De udstødte" bliver fortolket ud fra ungdomsoprøret i 1968, science fiction-genren bliver hyldet og udskældt i ét åndedrag, og der gøres status over 1980‘ernes litteratur. Den danske forfatter Inge Eriksen (1935-2015) debuterede i 1975 med "Kællinger i Danmark: agitationer fra ingenmandsland", og siden da udgav hun en lang række romaner i forskellige genrer såsom science fiction, realisme og kærlighedsromaner. Inge Eriksen var kendt som både værdikritiker, samfundsdebattør og feminist.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711636428
  • Udgivet:
  • 18. Maj 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Tiden er nu. Kronikker og anmeldelser

"Tiden er nu" er en samling af Inge Eriksens kronikker og anmeldelser fra starten af 1990‘erne. Ursula K le Guins "De udstødte" bliver fortolket ud fra ungdomsoprøret i 1968, science fiction-genren bliver hyldet og udskældt i ét åndedrag, og der gøres status over 1980‘ernes litteratur.

Den danske forfatter Inge Eriksen (1935-2015) debuterede i 1975 med "Kællinger i Danmark: agitationer fra ingenmandsland", og siden da udgav hun en lang række romaner i forskellige genrer såsom science fiction, realisme og kærlighedsromaner. Inge Eriksen var kendt som både værdikritiker, samfundsdebattør og feminist.

Brugerbedømmelser af Tiden er nu. Kronikker og anmeldelserFind lignende bøger

Bogen Tiden er nu. Kronikker og anmeldelser findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.